Begravningsdagen

Jag har vart nu på min dotters begravning<3
återkommer senare,pga har sån huvudvärk

Hjälp

Uch i morgon,jag vill inte,jag fattar inte hur jag ska genom gå morgon dagen..Fick i dag söka akut samtalshjälp..Paniken steg över huvudet på mej..De här är de värsta jag är med om..De är inget man kan ens föreställa sig hur de känns att genom gå..
Jag borde sova men kan inte

vet inte?

Vet inte riktigt vad jag ska skriva eller hur jag ska skriva de här...Är mest tyst nu,,,mest fundersam över vissa saker som händer,i mitt liv?
jag har vart upp o ner i min känslor..som en jojjo,nästan..Man vet inte riktigt hur man ska hantera allt..Blev idag i allafall så rörd,((som vanligt))Var och handla lite mat,på coop,här på byn.Fick ett sms som fick mej att fälla tårar..Gömde mej mellan hyllorna i mataffären,var ju tvunden att läsa de flera gånger,innan jag riktigt fatta,att jag kunde landa i allt..
Chippa efter luft,lugn andning..Ho ho....Oj jag ska bli Gudmor,eller en förfrågan?Och inte nog med det,ett barn som föddes på min födelsedag..Helt otroligt..De är bara inte så där,
De låter knäppt som sagt,men jag har sett de här innan..att de ska ske..Jag ser en massa saker,som sen senare får jag som avlöning för det,bekräftat att de är så..Vad är de frågan om??Vad är de som händer?Jag har som inte upplevt sånt förut,men sen jenny gick bort,börja det...
Med glädje så blir jag nu Gudmor åt den här prinssesan ..
Jag kommer givetvis inte glömma sara och sanna för de behöver mycket stöd..Å min kära marina och Pilla förstårs,e i mitt hjärta också<3
Men de här är bara någon speciellt med de här..Endast jag vet om det..
jag tror maries man vet också om det ??Har bara en sån känsla av samtalet med honom,senare..

Kan de vara så att vi har levt ett tidigare liv??Att när man dör så fortsätter själen vandra vidare..Endast skalet av oss tar vi farväl av..Ja vad tror ni??
Jag har själv upplevt ställen man för första gången besöker,som man tycker man har sett ,att de verkar bekant..Människor man möter som man inte känner,tycker man de verkar bekanta..jag vet att jag är inte ensam om de här..
<3 <3 <3
Fortsätter i morgon,är trött..Godnatt o sov gott och tack för att du läste..De finns en mening med livet glöm de aldrig..

Söndag

En dag som känns svår...shit jobbig..
De drar i hop sig för begravning.Man har tänkt jätte mycket på livet,är de så här de skulle bli?De sägs att de blir som man gör det till,,???
Jag är så himla tacksam över att jag har sara och sanna,i denna stora förlust...Älskar er<3<3 <3
Jag önskar jag kunde förstå varför jenny dog..Ingen obduktion papper har kommit..Fattas bara nu att de kommer
till begravningsdagen..Jag kan känna att livet är förbaskat orättvist.
men ändå att de finns en mening med allt....

 


2312 Hände

De här är nått speciellt alltså,Jag har så svårt att förklara.Men en vän till mej, har väntat barn,de va inte 27mars de va beräknat på va jag minns av hennes ord..Å jag har alltid tänkt när vi har fikat att de är en flicka och vetat av att de är nått speciellt med den här flickan,som är på väg till världen..Trott att de hade med hennes bror att göra,för han har ett litet födselfel....
<3 Men Flickan kom på min födelsedag 2312 <3  

<3 Välkommen till världen <3

Fortsättning på födelsedagen

Jag har nog aldrig i hela mitt 38år långa liv vart med om en sån konstig födelsedag..Så mycket känslor denna dag har gett mej..
Vi har fått tillökning.en energi o glädje.
Sen har prästen vart här idag,,ang lite planering till onsdagen,,som tog mycket energi av mej,en sorg o saknad som inte går att beskriva...Fick se dödsannonsen,ledssen o sprucken kände jag mej av den..vem är jag??splittrad av tanken...
Marina o pilla var här då,,ett stöd,ett mycket stort stöd..mer än ni kan förstå..åkte till sura å lämna pilla först,tänkte på gator man har gått med barn vagnen...gamla minnen kom..
Tänk så de kan va?

Godnatt o sovgott,Va tacksam över dagen<3Den kommer inte åter...
Pözz


Födelsedag

Uch jag fyller år idag.Vill inte.Jag känner de är så fel,som de kan bli..
Min dotters dödsannons kommer idag i tidningen också.Dagen kommer gå med blandade känslor..<


Dikten i dödsannonsen

Dagen i dag är en märklig dag
Den är din.
Gårdagen kan du inte ge mera innehåll
 än den redan har fått.
Morgondagen vet du inget om.
Men dagen idag har du,
Den är din.
<3

 

 


26feb

Tog lilla sanna till skolan i morsse,vi åker alltid gamla vägen(innan e 18 kom tog man den)....Passerar svedvi kyrka,jag blickar dit och säger för mej själv,saknar dej...
musiken ur sannas mobil var Nightwich,som va på,hela vägen i bakrunden,, till skolan.vi snacka om allt möjligt..
Hon skulle följa med isabell hem i dag...(en  himla go klasskompis)jag är känner mej så lugn att sanna har så goa tjejkompisar,som ställer upp för henne,i alla lägen,å allra helst nu..De visar verkligen att de finns för henne..De är vid sådanna här tillfällen man behöver många runt sig..Att man inte behöver va stark,att de är tillåtet att må dåligt,de vore ju mer onormalt om man inte gjorde nått..Å framför allt dessa tretton ,fjortonåringar är så otroligt nyfikna av sig ,och inte ger sig ,förän de har fått svar,,,att de tjatar sig fram genom muren..De gillar jag...Sånt skulle vi vuxna ha mer av..Å alla ni som tycker era tonåringar tjatar ,se de här posetivt,ÄLSKA DERAS TJAT..
<3 <3 <3
På vägen hem i allafall så var jag in i Konsum en snabbis,å handla.
Kasta lite sen på Återvinningsstationen i Hallsta..
Å tog mej hem igen..
nu ska jag vila,allt tar så på en...återkommer senare
Fredag i morgon

fredag i morgon,,fredagar e jätte tuffa dagar..

dagen

hämta sanna från skolan,hem å sara skulle åka,med sjukresa till lass.sen skulle sanna till Hallsta stallet å ta ridlextion..har orkat  gjort våfflor i dag,,Våffeldagen e ju..
tog och tvätta lite kläder också..Va en sväng till min mamma i kväll.har inte vart där sen 5 februari,och hon har inte vart här..Vi har bara prata lite i telefon.Hade nalle med mig
Nu e klockan mycket och de e dax att tänka på sova,mycket rör sig i huvudet
Godnatt o sovgott alla ni

Torsdag

Har vart till kapellet i svedvi..Ligger en bit ut mot landet från mej..
Mats(begravningmannen)mötte upp mej..Bara synen av honom kändes genast lugnare..jag varva ner..
Han visa mej allt,vart hon låg..Tryggt o säkert allt kändes,proffitionellt,bemötande..Jag berättade att jag hade ett guldhalsband som jenny fått av sin kille,som jag ville hon skulle ha på sig..Allt va okej..
jag gick in till jenny.Hon låg så som jag hade bädda ner henne.Fint,de såg skönt ut.Rogivande..
Tårarna kom på mej.Varför? ska du ryckas bort ifrån mej..varför?jag grina o grina,smekte henne ömt över  kinden,berättade hur mycket jag älskade henne.Hur mycket vi saknar henne..
Tiden gick så fort..efter besöket stod vi och prata en stund utanför..Han är jätte bra att prata mej.Jag förklara,om min känslor inför onsdagen,min stora oro,förstår inte hur jag ska klara av begravnings dagen,De är jätte jobbigt,jag vill inte ta farväl...se henne sänkas ner i jorden..jag bara vill inte.men han sa att jag har nog redan gjort allt de jobbiga med påklädning,lyftet ner i kistan,bäddat om henne..osv..
han bekräfta för mej,med de orden,du har ju klarat av de,att de kommer va en jätte fin jenny dag..
För de kommer va en Riktig Jenny dag..Hon döptes ju på samma dag exakt 20år sedan,å nu åter e vi samlade i kyrkan för henne..

kväller igen

Nu e de kväll,sitter här med lite tända ljus...skönt så,men gud va de går runt i skallen på mej....E så trött så jag skulle kunna sätta mej och tjuta,i ett hörn förtvivlat..Å ingen fattar nått,
Jag tror alla ser mej som en stark person,stabil,,å de är jag nog,annars,men inte nu.De här tar nån så fruktansvärt på en.Man kan inte ens föreställa i sin fantasi ,va fan man går igenom..Å de värsta att man försöker hålla en mask utåt,för livet måste ju fungera vidare..

Utkast: Mars 24, 2010

Tog en fika hos en gammal vän från skoltiden,Hon heter ellinor,o vi var nog bästisar..Minns att jag va jätte avensjuk på henne då..Tyckte om hennes mamma<3så mycket..
Hon har nu flyttat till ett annat hus<3

Tisdag23 mars

Har vart och tittat idag på en viloplats åt jenny,<3 vid svedvi kyrkogård..
Återkommer senare

Min söndag

Idag är de söndag..Har tittat lite på tv,nyhetsmorgon på fyran,tycker jag e bra..Hon e så skön tilde,som leder det.
Annars ja,inte mycket..
snöar igen och de e inte kul alls.Vill ha vår nu..
Jag tänkeer koppla av denna vår med barna,Har planerat vi ska gå till skanzsjön o bara hämta ny energi där....
<3 <3 <3
Glöm inte bort att du är värde full..

<3

mm,nu e de kväll igen..Fast jenny har dött så fortsätter tiden o verkligheten för oss,har jag märkt..
Trotts allt att de känns så konstigt,så tomt på nåttvis...Svårt att förklara..så går det vidare livet...

Idag har jag visat kortet på min jenny,taget i bårhuset,när jag skulle hämta sanna från stan på parkeringen åt en bekant som jag såg...Berättade som de va o visa korten i telefonen på barnen..Jag var på nått vis stolt,fast hon var dö på kortet..Jag älskar mina barn ,alla tre,å e stolt som f-n över att jag e åt dem mamma<3
fast jenny e avliden..
De va så naturligt att visa och säga det,så jag tror den människan  tyckte de va jobbigt,men sanningen är  att man tror inte sånt händer sina barn,,,kan va vem som helst som blir drabbad.?.( ((se de hände ju mej))
Men jag älskar jenny för det,fast de gör så ont,så de e uhhh..Jobbigt,jobbigt..Å man fattar inte hur de ska gå,att de överhuvudet ska gå..
Jag tror barna har de Tuffare nu en förr..

Nu sova
Godnatt o drömm sött alla ni...Kramis från mej

Ny Lördag

Ännu en Ny dag.Skön dag ute,Har vart med hundarna på en lång promenad..avkopplande,men ändå tomhets känsla...På något sätt,känns de som jag e inte jag nån mera..Huh=0
Jätte konstigt..
Försöker hitta nu mej själv i den här situationen..
Frågan e om jag hittar mej själv??

 

 

Kram o Ha en underbar dag i solskenet


Hårpyssling

Färgar håret på min sanna...Hon blir shita snygg

Fredag igen

Jag har nyss kommit hem...Vart borta hela dagen..<3
Först lämnade sanna till skolan,sen kasta lite kartonger på Återbruket,sen åkte jag till min marie o drack kaffe o Gosa med Caspian,,(hennes 16månaders son)så himla Go...<3.....Åkte därifrån till Handikappcentrum för möte,,Prata med bårhuset på vägen....Ville så Gärna se jenny igen...Längtan e så enorm..
Fick det också<3   tack du som jobba där...Hon har börjat förändra sig till utseendet lite mer igen..Men de gör vi ju alla..De är så speciell stund där..Verkligen..Tårar trilla på kinden men ändå känner man att de är på nått sett -Hon har fått Ro...Jätte konstigt,men man blir så lugn innombords..Svårt att förklara...
Åkte därifrån till sanna skola igen,,Å vi tog oss till mcdonalds,Åt i bilen,ingen orka med nån stå hej,runt oss..
Därifrån tog vi oss till Köpcentrumet,Hon handla Munkjacka,linne,Hårfärg  ,,,,mm..Sötnosen

Å nu har vi kommit hem<3
Kram o Ha en skön kväll...
Ge Nära o kära en extra Komplimang i kväll...Å va tacksam över att du har fixat dagen igen,,så himla bra
En ny dag i morgon ,,Väntar


Ett (cp)ryck

Har försökt idag att göra nått mer idag,än vad jag har gjort på länge..Tittat på en valp åt min lilla stumpa..
Hon ser ut att behöva det..Lite uppmuntrande...Vad e så kul som en lite energiskott runt fötterna..
Många skulle säkert reagera åt min lilla cp stil,Typ du har ju en...Labbe,räcker inte det,å Katt,å öken råttor,Albino råttor o Hamster,,,men De gör verkligen inte det...Å jag har ju ganska tur med att kunna ta hundarna sen till mitt jobb...Inte alla som har den ++++ i livet...Nalle har knapp inte behövt vart själv hemma,å de kommer inte den här heller ha i såfall...
Valparna var fula som stryk,Ursäkta men de föll inte i smaken,stod inte sanna på nån av dem...

Jag mådde lite bättre av det i allafall,inte mycket men mm,lite bättre..om man kan mäta nått sånt??Sena har jag vart i Åsby och tittat på lite blommor..<3
sara min sara,har åkt tillbaks till lass<3 i dag på eftermiddagen..Sanna har haft en ridlexion,jag åkte med henne...Annars är de som vanligt...
Fattar inte att Jenny är död riktigt,men ändå fattar jag...
har idag vart så tokig att jag har tagit hennes nr å försökt ringt till henne..men då kommit på mig själv..
Saknar henne<3urk

Jag har inte orkat blogga nu..Skulle behöva så mycket,att fixa men fan går inte nått gjort..Vet inte vart jag ska börja??har tagit några papper men ledssnar fort..Hatar verkligen pappersgöra...Fy fan va de är tråkit...BLLLLLÄÄÄÄÄ


Återkommer ha Tålamod
Kramis

Söndag o kl e 12

Vakna av att de va så himla varm,mådde illa av det,vi strax efter 8..Klev upp och öppna fönstret lite...Luft,,jag flämta efter luft nån sekund..Sen kunde jag inte riktigt gå och lägga mej...La mej i sannas säng,där e lite svalare..Jörgen fixade lite kaffe o rostade mackor till oss...
Hoppade sen upp o gjorde mej i ordning...Idag är de tacksägelsedagen för jenny i lillhäradskyrka...Ska försöka ta mej dit....Solen skiner,idag,men lite små kyligt,va de ute när jag gick med nalle,på prommenad..Annars har jag vart själv idag,med mina barn..skulle på tacksägelsen  och hamna bakom en traktor med bilen..Hade ingen chans att kör om..Fan va sur jag blev,för jag hann inte till kyrkan,åkte runt med bilen,för att lugna ner mej...Fy vilken otur,fast jag va i god tid..Va ledssen man blir
En dag som gick igen,,

Lördagen

Trodde verkligen jag o min lilla flicka skulle till stallet idag,men vi hade inte pratat samma språk igår o idag..
Hon fick skjuss av Lise lott,en jätte gullig tjej i sina bästa år,med en tösa på 6 ,nånting..Hon kom med sin hottad sport golf,röd...När jag å sanna stod o vänta tillsammans,vid saras  livs,en bit bort från vårt hem..Hon e så full av energi,Liselott...alltid såjätte glad,närman ser henne.....Jag passa på med min labbe ta en sväng runda....el kiss runda???
sen hämtade jag från stallet sanna senare,,,Jag har inte gjort så mycket mer i dag...Plockade ihop jennys saker ner till källaren...Jag har insett Hon kommer inte tbx mer...mitt <3...
De gör så ont,men jag älskar henne o hur den är så måste jag acceptera att de är så nu...
Vist i bland tappar jag greppet,Å kan tycka shit om allt om det...


Titta på melodi festivalen med sanna o jörgen
Snart sova
Kram o godnatt

Fredagen har gått

Fredagen har snart gått mot sitt slut..Avskyr fredagar,tycker inte om det på någonsätt mer...Idag lämna jag sanna till skolan,plocka upp pilla i bilen..Vi åkte till deras pappa..Gick upp till tredje våningen i det skumma kvarteret han bor..
Vi plockade i hop jennys saker,jösses de var inte en påse...Stämningen var spänd,där inne..De var jätte skönt att pilla va med tycker jag..Hon är så himla go..
Efter det så åkte vi till hennes jobb..Jag blev bjuden på kaffe,och en massa dagis barn...Kärlek i rummet av dessa knattar på 1-3år<3
Förstår att hon älskar o trivs på sitt jobb..En härlig  utlänsk kvinna ,som jobbar kompis,var där..
Jag själv har inte mått nå bra...Men har kämpat mej igenom,1 min i taget,e jag tacksam att de går..

tors

Har försökt fått tiden att gå med datorn,fb,blogg,sen aftonbladet,sen youtube  mm,,,,idag...Prata lite med en på jobbet,idag...Om jag skulle försöka ta mej upp på måndag,hälsa på...Ärligt talat..fattar jag inte hur de ska gå?Ingen lust,idag...Över huvudtaget tänka på måndagen..mm..men de är nog bra att ha lite framåt planer...jag blir ju så varm innom mej när jag fixaar,det..Då släpper de som ett problem.Å man känner man får lite styrka att man har fixat de faktiskt...De som jag är orolig över de är om de är mycket frågor,känsliga frågor,,Nära frågor,,så   vet jag som inte vad jag ska säga...om jag inte kan svara..ja jag vet inte???men de är jobbigt.
Annars fick jag i väg sanna till skolan o sen hämtade jag henne åxså..
Pratat med jennys kille i telefonen...Känns som han är skum,på nått sätt..Varför säger han att en sån här grej kan göra att flera gör det,blabla,o sista meningen men du har väll koll på det?Uch de va olustig känsla av dem orden..
Hör av mej senare
Kramis

Trött,som fan

Kl e nu över nio på kvällen..Jag e så trött så jag skulle nog kunna ha somna redan sju i kväll.men har håll mej vaken..
Jag mår ingen vidare i kväll,jobbigare än vanligt..Känns som jag inte är hemma i mitt eget hem,fattas nått..Själv klart Jenny.Men de är nått mer ??Skum känsla..man kan som inte peka på det,de här är problemet och ta tag i det..Känns som jag håller på gå mer sönder i mej..Saker och ting är som de inte ska va,och jag vet inte vart jag ska vända mej,jag har som ingen brum brum i mej..Annars har jag alltid känt Kämpar stake i mej,Haft ett mål i livet,men nu vill jag bara att mina döttrar ska komma vidare i deras liv.stå bli starka,med kärlek och så..Älskar dem<3<3så mycket...
Men mitt liv ,mitt eget liv ,,,ja??Hm???De spelar som ingen roll igentligen nu...Vart jag hamnar,Hur det går,Vad som händer...Önskar få sticka ner huvudet i snö högen..Tänka en stund
- JAG VILL VA SJÄLV..-Bry er inte.-((Jag orkar inte va glad NU.)).-Jag syns inte..
Vet inte varför de känns så?för de är igentligen inget speciellt som har hänt,Jag bara har jobbigt med mej själv..Känner så..Hoppas de är tillfälligt..kanske pms eller så??ALLT är bara så tungt..TUNGT...
Nu ska jag hjälpa flickorna,o sen sova
Godnatt kramis
och sov så gott

Onsdag

Åh halva veckan har nu Gått,så snabbt..Jag var med lilla flickan till skolan,åkte med henne dit..Vi är så trötta på morgonen,så de kan du aldrig tro..Knappt så vi fixar det,i tid=/
Har sen ringt till kommunen och prata med nån,som jag inte förstodd va den gjorde där,för hon kunde inte svara på nån av mina frågor..Bläää,Blev bara så jävla tjurig av samtalet,Hon som jag pratar med Byt jobb,säger jag bara det...Eller va lite intresserad iallafall av ditt jobb..
Sen ringde jag f-kassan,om min mellersta dotters Underhåll stöd?Vart den har tagit vägen efter hon fyllt 18år...
Miss that..
Yttligare blanketter ska fyllas i..Typiskt pappers sverige!!!!Urk,ska nog flytta tille ÖÖÖÖÖ,idag??Känns de som..

Något posetivt är att SOOOLLLLLENNNN SKINNNNNER...

Å Njut av den..

Kram


Nu e de en ny kväll igen,,

En ny kväll,har kommit i mitt liv..
Har fixat lite tvätt,i tvätt stugan..Känner mej svimfärdig nu.Jag tror jag över ansträngde mej?
Så mycket i skallen,så den känns som den ska sprängas...
Ett virre varv med allt som snurrar..Jag var en sväng ,till stan med min bil å,i kväll..Sen kom nu sara hem med sjuktaxin..Sanna sprang med en kompis i kväll...
Nu dax snart och gå och sova
Kram på er & Va rädd om er
Glöm inte bort att ni är värdefulla<3

Finns bara en av dej o de är du

Tänk på det!!


Dagen,,

I dag skulle jag ha besökt mitt jobb,en snabbis,Baraför att de skulle vara bra för mej innan begravningen...
Typ psylologisk,men fick i går reda på att magsjukan gick i huset..Jobbar på ett äldreboende,för demenssjuka...
Tycker om det<3
Men åkte aldrig dit för det...Vill som inte få magsjuka..
Jag ringde bemanningsansvariga Vera och prata med henne,Jag är glad att jag klarade av det..

Yttligare en ny...

Yttligare en ny dag har gått..
En dag som har vart shit jobbig innom mej.Extremt jobbig....Slåss med mina känslor,av mina tankar,som har vart om jenny min dotter..
Hur kunde hon bara dö?så där..Lämna mej?syskonen?Så himla jobbigt...Saknar henne så mycket och frågan Varför?får jag aldrig svar på..
Men de gör så ont i mej,att inte veta nått.Att inte se henne,inte höra henne.mm.
Tanken bara att inte få uppleva, fira hennes 30års dag,40årsdag,hennes första barn,hennes familj,jular,midsommar,semestrar,alla hennes bekymmer o alla hennes roligheter,o hemligheter...<3
De är så jobbigt..

Jag ska leta efter ett smycke i kväll ,som är hennes o hänga de runt halsen,,Nära mitt hjärta..
Älskar alla mina barn så mycket,men jenny var mitt första barn..Första barnet är ju trots allt första barnet..<3
Sara min mellersta har i dag åkt tbx till lass,jag var dit en sväng..Sanna ,lillisen,har vart i skolan,sen var de stallet som gällde hårt för henne,å de är ju kul..Hästar är bra
Nu har hon gjort i ordning dipp med morötter o gurka som hon ska bjudagodnatt o sovgott allesammans<3

Sover inte ännu,,,,

Tog o färga håret på lillstumpan min,,För att ha nått annat att tänka på..Gjorde slingor...

Gäspar

Gäspar o e jätte trött..Jörgen har stekt aborre,som jag har ätit..De är jätte gott,som godis..
Förstår inte varför jag e så himla trött?
Katten Doris gapar,Hon springer omkring o bara snackar..Scittsofren el,börjar hon löpa,dax kanske för det??
Tack o Godnatt nu för idag
Kram o sov gott
från mej en tröttis

Slut på veckan

Söndag i dag..En tom dag ,kan man säga att de har vart...Jag har vart ute med min labbe på promenad,men frös så mycket så tog mej in så snart han hade bajsat..Lilla flickan har vart och tittat på Häst tävlingar med sin kompis.Mellersta har vart hemma med mej,båda håller på med datorerna..I varsinna rum..Jag drog med damsugarn en sväng,Åh dessa hundhår??Man kan bli Galen.....Gör nu lite mat...Lagar

Själv nästan

Jag har vart hemma hela dagen,tog o tvätta lite,i tvättstugan.Sen nån sväng med hundarna..
Har tänkt jätte mycket på allt,som har vart ,å passerat i mitt liv..I bland kan de kännas så hopplöst,men ändå finns de en väg ut ,en liten stig¨,eller så...Ut...
Hämtade min lilla dotter i från stan,hem igen..De var fullt ös,iallt...Tjat om göra ett hål ,med smycke i läppen...Jag tycker själv de är jätte fint,men hon är tok för liten ännu..Bara 13..Så hon får minst Vänta..Åh va arg hon blev,på mej..suck,
Nu går melodifestivalen på tv,tycker de är så där..Känns inte samma sak,nu..ve inte men jag tror de är jenny?
Fast hon var en hel del i sth,hos lesli,sin pojkvän senaste åren,så ändå är de nått,jag kan som inte smsa henne eller ringa henne..
Saknar henne så<3

Lördag6 mars

Åh jag har inte orkat skrivit..De har nu gått en månad sedan jag hittade jenny död i sängen..
Jag har vart flera gånger till bårhuset och tittat,tagit på henne,pussat på henne i pannan..
Jag önskar många gånger att jag kunde vrida tillbaks tiden..
Tänk om de gick

Bara??

Bara en sån här grej att jag skrev i går om prästen Marie som var hem till mej,,,,Och ingenting är kvar idag av de jag skrev,får mej att tappa lusten att skriva...Varför har de blivit så?
man undrar ju tryckte jag aldrig på spara och publisera..??Jaja borta är det..
Jag kommer tbx och skriver om en stund om det lite..
Kram på er

Halv sju

Nu vet jag varken ut eller in,med mej själv..Bara gråter och gråter..
De värsta är att mitt ena barn inte finns..Där gick jag sönder,de är ju en del av mej...Barn är ju en del av sig,när man gör dem.Jag förstår inte hur de kunde hända..De gör så ont..Nått fruktansvärt ont...

Andledningen att man kliver upp om dagarna nu är sanna och sara....Sanna är inte hemma nu,och inte sara heller..Känns som jag håller på bli galen/knäpp av tystnad och ensamheten,och tankarna..
Fy de är hemskt...
Ingen kan förstå hur de känns att förlora ett barn..De är det värsta man kan vara med om..Att förlora jobbet,sin plånbok,sin kärlek ,,livet går vidare då ,,tro mej.....men att förlora (ett barn)en del av sig själv och veta om att man aldrig mer får tbx de är tragedi...Traumatisk...Jätte hemskt...Fruktansvärt....
Jag vet, man blir aldrig åter sig själv...

RSS 2.0