Lördag

Jag och jörgen åkte iväg in till stan idag..Vi skulle försöka hitta ett handfat till sommar stugan..Då de har dragit vatten och avlopp till alla sommarstugor på området,så är de ju fint att få in det oxså..=)
Vi besökte bauhaus,mm..
Jag ville in på life centers secondhand..Blev så glad att jag hitta en första möbel åt rasmus..Så Nu har jag ett Nytt projekt liggandes,För 20kr..De hade 50% på allt,och pengarna går åt välgörenhet innom Kyrkan så de är ju bra...Jag ska lägga ut bild Nästa vecka,Orkar bara inte idag,Är skit trött..De regnar ju Här hela tiden,finns som inge måtta på det,skit tråkigt...
Sen var vi på Barnens Hus,Handla födelsedags present.Vi ska på 1 års kalas i morgon...
Och vi var Även på Netonet,Handla Texas Instruments åt sanna..alltså de är en Miniräknare special för bara 999kr,som hon behöver i skolan...
så där gick större delen av Lördagen..
Hejs svejs Nu en micro tupp lur kanske på de Här

Lär känna rasmus ,som snart är 8 månader

Namn: Rasmus,Lille man,lill skrutten,Korven,snoris,snorungen,blöjjraggarn
 
Ålder: snart 8 månader
 
Älskar: Bröst eller bröna
 
Sak jag tycker är fett överskattat: Sovmorgon.
 
Samlar på: just nu snorkråkor och dessa sladdar har en förmåga bli fast klistrade i handen på mig..förstår inte?
 
Okänd förmåga: När jag knorrar i sömnen låter jag exakt som en get.
 
Då mår jag extra gött: vid mat tiden och När jag är nybajsad. Den som aldrig har levererat en redig blöja bajs vet inte vad njutning är i livet.
 
Får inte: Titta på min mammas kökslådorar,vad de finns där..hon har  förbjudit mig att titta på allt som finns i hennes lådor men jag brukar snegla på grejerna ändå, i smyg. Och jag hjälper gärna städa där då mamma inte ser....Mjehehehe...
 
Fast för det mesta: Är min syskon himla snälla och tycker om att pussas och kramas. de är väldigt service minded och stoppar gärna in nappar i munnen på mig även när jag inte ber om det.
 
Då ler jag stort: När pappa pussar mig. Min pappa har en stor kittlig mopp i ansiktet. Skägg tror jag att det kallas.
 
I övrigt: Gillar jag livet och är nöjd för det mesta.
 

Veckans loppisfynd

En rolig liten dragleksak.Lite lagom sliten lant "stil" på den ,fick föllja med oss hem,Från Myrorna i veckan..Men de var inte de jag var ute efter då,När jag flängde runt...Utan jag Letar efter Möbler åt lille man,att Göra om.Jag vill inte ha ikea,fast jag vet att de är billiga,Utan nått som ingen annan har...=) Som bara rasmus Har <3
Får leta vidare...

Nygammalt

En tråk dag,Grått o regnit ute på fm.Vi gjorde lite Nytta..Rensa i källarförrådet lite pö om pö där jag bott förrut..Tänk att jag har vart så duktig sparat Disney böckerna från tjejerna=)Nu kommer de till andvändning åt lille man..Så dom åkte med hem upp i bokhyllan...

Aldrig ensam

Man behöver aldrig vara ensam här vid matbordet <3 De sitter gärna och gör en sällskap..Idag blev det Hemkokta lingonsylt och blodpudding med rån kost till lunch..Rena Husmanskosten..

hållt igång mamma

Hej jag har håll min mamma vaken sen klockan 4 i morsse..Hon får ju inte bli bortskämd med sovmornar=)
Men av misstag råkade jag somna till en stund vid halv sex ,
Då jag vaknade var jag skit arg.Jag skrek en stund för morssan var 2meter förlångt borta ifrån mej.Hon ska helst titta på mej när jag vaknar för då blir jag så glad...
Nu fullt ös med Gåstolen, för allt är bra nu.Vi ska snart klä på oss och dra i väg...
Hej då från oss

Nya och gamla läsare

Hej,och du är så himla välkommen till min blogg!Jätte kul att du hittat hit..
Jag är en helt vanlig vardags mamma på 40år som bor på "bondvichan" tillsammans med min goa sambo och vår son på 8 månader,sen har jag tre flickor och min sambo har en son sedan tidigare..
Vi har djur eller ibland är de odjur =) (beror på vilket humör jag är på,älskar dem oftast=) här hemma..
 
Jag jobbar som Usk,personlig assistent,och som stödperson..men är mammaledig idag..
Förrutom familjelivet och Trotts tre jobb så är mitt intresse stort att flänga runt på loppisar ,sen gillar jag bilar...
Tycker om skapa och då kan de vara baka,ändra om nått...
 
Har en livserfarenhet av de mest hemska som kan hända en förälder.Min liv förändras utan att jag fatta det själv en fredag i kalla vintern.
 
Jag började blogga för att kunna "blicka" tillbaka.Lämna spår av mej här i livet.Dela med mej och sen är de skönt att skriva av sig,då de var som värst..
 
Livet är till låns.Passa på att samla minnen <3
 
Februari 2010 börjar jag och de går framåt,Häng med mej gärna...
 
Var rädd om dej
 

klipp kort

Ja just nu har jag en perjod fram över, klipp kort på lassarettet,för min egen skull.Utredningen för min rygg är i gång nu.Känns både oro väckande och  samtidigt skönt ,men man funderar ju på-hur ska de här sluta?.Rasmus var med och han var så nöjd hela tiden.Charm trollet.Först hade jag en timmes läkartid på medecin mottagningen sen raka spåret till fysiolog kliniken och därifrån genom ett par glas dörrar över till kemlabb..tiderna var pang pang pang efter varandra..
Avslutade med en fika på lass...
Jag tror jag fick en bit av gårdagens kaka,för den smaka inte Gott alls?

Vilken Måndag =/

Alltså vilken måndag jag har haft.Först på Morgonen skulle jag parkera på C-lass...Måndag innebär de mycket folk på lass..
Så de tog en bra stund innan jag fick en parkering åt mej..När jag väl hade plockat ut rasmus,och vagnen och skulle betala med betalkortet.Ja då har de bytt ut varje automat,en som inte tog mitt kort..Inte hade jag nått löst på mej heller..En vänlig själ Gav mej kronor 3 kronor.Och jag kände mej så billig..=)Fy,,,men jag tacka så snällt.

De var de.

Sen hade vi bvc tid på dagen..Och lille man är ju så  fruktansvärt förskyld.Snorkråkorna vill bara hela tiden ut ur näsan.Vi tog oss dit och de är ju inte bara.Måste tilllägga att den ligger på stan.Även där är de krig om parkeringsplatserna,på gatan.Rena utlandet.Då de ligger Utländska mat butiker på samma ställe,så är de alltid fullt.Har funderat på byta bvc men personalen är så  himla gulliga.
 
Där uppe på bvc innanför dörren,
Där har jag missat en skylt-Att man inte ska komma dit vid förskylning o feber osv..
 
 Jag Blickar in i väntrummet,där sitter de fullt med små nyfödda bebisar..
Herregud va gör man?
Jo man smyger in snyggt till sin barnsköterska och berättar som det är.
Och hon är så snäll så hon tar emot oss direkt..

Helgen gick

De blev sena kvällar i helgen.I Fredags somna jag tre på Natten,då var dotter i väg på Etta Fest,sov ca 5 timmar ,den Natten,sen Lördag var de kräftskivan ,då vart de sent i sängen igen,=)söndag var man ganska slut,men ändå hann jag med köra lite skit bort från mitt gamla boende..Fast jag inte är helt okej i ryggen så fixar jag med det som går att fixa..
Rasmus förskylning är inte över men de är på bättrings vägen.Ingen feber eller så men Hostar...och Nr 11 ur Näsan kommer det=)Ha de så bra Njut av solen..

I söndags

Igår var vi och Hälsa på Anne ute på landet..
Sanna fick rida på Natalies Boppis.De tyckte hon va Kul=)
Här står de =)
Hästen utanför var svart sjuk på Hög nivå..Fjomppa sig eftersom ett plåster då sanna red...

Från Festen

Början på Kvällen..
Sanna Närmast mig ,Kräftskiva och första snaps visan drogs/sjöngs..
Jag med Kameran i Höggsta Hugg,Tar på min sambo då han dyker i Korgen...
Å så var de snapps visa igen..Man fick ju inte somna...
Långbordet 1 men de var 2...
Och så ett kaffe med  bakverks bord...
Ljus o ljud anläggning bak syns...
Mera bild..och nu har de blivit Mörk ute..
Rasmus "sussa "så Gott i friska luften,ner bäddad Varmt i sin sitt vagn,Fast Han är jätte förskyld..
De var den Kräft festen =)
 

Sprid!!!Pengar behövs...

Nu vill jag testa en sak.
Ni som har barn eller barnbarn, kan ni tänka er känslan av vanmakt om det näst värsta skulle hända ert barn? Men ni är där, med ett barn som har ont och tvingas uppleva smärtsamma och skrämmande behandlingar och du kan inte göra någonting för att lindra, du kanske inte ens kan vara med i rummet av medicinska orsaker. Känn på den vanmakten, frustrationen och ilskan!
Du tvingas dessutom bo trångt mellan ditt barns sjukhussäng och ett annat barns säng som i sin tur har sin förälder där. Det är lyxtillvaron för det är ändå bara 2-sal, sen har vi 4 och 6-salarna…. Du har en hylla i kylen och delar spis och micro med flera andra. Inget privatliv annat än då du låser om dig på toa eller tar en snabb dusch, oftast i kallvatten för ni är så många om just den.
Tänk dig då att leva så i ca 1/2år
Tänk dig då att efter den perioden erbjudas ett lugnt, stort eget rum. En dörr att låsa…. En egen dusch, egen kyl, eget speceriskåp. Att bara dela kök o spis med kanske 2-3 pers ist för 30.
Visst skulle du vilja att fler föräldrar till barn som drabbas av svåra livshotande sjukdomar får ha det så.
Så nästa gång du betalar räkningarna, skänk en slant till ditt närmaste Ronald McDonalds hus, en tjuga eller en hundralapp, summan spelar ingen roll för många bäckar små…
Bra! Då börjar du med att dela det här och uppmanar dom som du delar till, att dela den vidare med samma uppmaning. Här hittar ni ert närmaste hus.
http://www.ronaldmcdonaldhus.se
 
Jag rundar alltid uppåt då jag handlar på Donken.
Mynten i plånboken jag bär på,lägger jag där ofta,som sagt många bäckar små..Jag är ingen rik jävel men jag vet att jag blir inte lycklig av pengar.Jag klarar mej ändå.Och jag vet att de behövs Här..'
Jag har levt i den här världen <3

Regn o bilkörning

Mitt i natten.Uäk va jobbigt det är.Taskig "Mörker "syn har jag så de blir extra jobbigt.Men jag gör det.Jag bara Kööööörrrr ändå.=)med leende på läpparna och musiken igång..Rasmus tvärsover,han är så duktig.Han vet inte ens om att han vart på en åk tur mitt i natten.Sov när jag klädde på han,fortsatte sova vidare i bilen och hemma fortsatte han att sova vidare..Härligt..
 
Älskar annars att Köra bil.De är så avkopplande på nått sätt..
Jag har hämtat min dotter sanna och hennes kompis från en stor fest,på 500personer och de hade haft jätte kul.
Vi släppte av(kompisen) henne på landet i ingenstans=)sen åkte vi vidare hem i den kringelikrokiga vägen genom skogen..
Hon,min dotter alltså var så trött,och hade ont i halsen och knäna av sjungande och all dansande sa hon..
En annan piggna ju till.
Så Här sitter jag Nu=)

Lilla skrutten

Lilla skrutten <3
Fick i går på posten den Här gratis skeden från Bambino.Testade den idag.En jätte bra sked,men dock e skrutten inte så sugen..Jobbigt med den kraftiga snorandet, konstant...

1a gången för Rasmus

Jag börjar bli piggare,men Nu är Rasmus dunder förskyld för första gången i sitt liv,snorigt som 11or ur näsan kommer det,Feber på kvällar o Nätter..
Tur att ingen ännu har köp våran sittvagn för den kom till Nytta i Natt..Där sov han i natt,ganska bra i Högläge...

"Sjuk"

Jag är dunder genom förskyld,Igår kväll "tempa" jag lite,idag inget ännu..
Näsan känns som på bilden "stor" och "Röd"...=)

Dunder Förskyld Nu..

Trosit,prostit,snorigt Här
uch inge måtta på det.De känns verkligen som jag är på väg och bli sjuk NU..

Helskönt ju=)

 
Testa du med

Bortskänkes

Saara rensat Här hemma....Vill Någon ha?

Vaken fortfarnde=(

Har pimplat cocacola hela kvällen,((Här tänkte jag mej inte för alls=/))och känner mej helt speedad..Snacka om Koffein drogad?
Får man ångra sig?
Jag är trött men ändå inte...=(

Från Streetrace

De börja ju "shit bra".Jag sanna o rasmus kom ut till stenby.
Plocka ur vagn o allt fadde rullan vi hade med oss,ur bilen..
Betalar inträde och går in på de inhängnade området.
Där jag börjar leta efter Hörselkåporna i ryggsäcken.
"Shit bra"de va ju hemma.Vad lycklig man blir på sig själv=)Och utan dem kan man inte vistas på området,där bara ett måste för små barn!
Jahapp,de var väll bara åka hem igen för att hämta dem.
Sanna blev kvar där,och lille man o jag gasa hem med bilen..
Lite bilder...........
Impala
 
 

Åh,,,

Åhh,vilken dag.Efter att ha vart på en massa loppisar i stan,och vidare på kläbytardag och även barnleksaker fanns där på Oxbacken centrum och vidare,Nästa, på Ikeas stora loppis...Så tar inte dagen slut här...I kväll körs stretrace lopp på stenby,så där står vi och har häng biljett,Jag och min dotter sanna...
Tbx till tidigare-Hitta f-n inget på loppisarna.är ute efter äldre små barnstolar för att måla om.göra en egen liten hörna åt rasmus och hans små vänner..Träffa en gammal jobbarkompis på klädbytardagen.jätte kul..Vi Bestämde att jag skulle ta mej i kragen att Hänga med på Oxbackens Baby öppna förskola,där de går..Får se Nästa vecka?=)Ha en bra Kväll,Tjingeling

14september

Efter att  ha varit och donat i lägenheten och sen vidare för att tajma in sambons lunchtid,för att Grattulera min mamma hemma hos henne=) .
Så tog jag rasmus i barnvagnen och gick en långprommenad här på landet
Jag har bott i stan förut i mitt liv och haft närhet till allt,men idag skulle jag alldrig byta min plats här på landet..
En bäck.
Min dotter såg jag slava i Hagen. Mockar.Hon är så duktig,mitt i skiten där=)
 
        Hon var ju inte ensam i hagen...
 
 

nytt försök

då inte bilden kom med på skrivbordet
Svart bordsskiva,o svart hurts med gråa lådor..

Underbart

Med brasa Nu när Hösten är Här..Värmen och den speciella lukten av eld...Fint att titta på

Projekt Trädojjan

Svarta tråkiga träskor,Piffa jag upp
Servetter o decupage ,simsalabim 

Projekt Trädojjan

Fixat idag

skrivbord klar

Fick mail om Hur skrivbordet blev?Lite trångt då jag skulle ta bild men ni ser lite av den=)

Från Party Lite

Beställde de Här i från Ljus partyt jag var på...Nu sitter dem i vårt lilla toalett fönster

Dagarna bara rusar iväg,

Och jag hinner som inte med,nånting.Vi har varit på Babycafe,Hur mysigt som helst..Fick ett sånt där Härligt skratt attack,då där, När Diakonissan(som håller i det) sa att vi skulle rocka loss med låten,Bäbä vita lamm och blinka lilla stjärna =P.Och oj va vi rocka,med handen i luften...De var deras "Rock",Haha man kunde inte mer än skratta,och jag fick som inte hejd på mitt skrattanfall..
En annan förälder sa ,-de är så man trillar av kyrkbänken ,va vi rockar..=)
ja ni skulle ha vart där..=)
 
Å så Jobbade jag lite igår.
Skriver mer senare

Igår var jag till stan

Pratade med en rolig jobbar kompis på telefonen,så jag missade avfarten på e 18 på vägen till stan.Ja jag vet aja bajja inte köra o snacka samtidigt,Men de var år och dar sen vi hördes,och sågs.. Nästa gång hon är ledig så ska vi ta kaffe och så får hennes 2,5 åriga kille visa rasmus hur man går..Lite tokigt,då man bor på landet och inga bussar går här så missar man många vänner.De skulle hon tydligen ringa och klaga på=)Hon sa de hänger på mej nu=)

Utflykt Eskilstuna

Idag har vi (lillafamiljen) varit i Eskilstuna.Besökte djurparken först.
Fina Kiara från lejonkungen=)
Fanns där...
De var lite Höst i luften..
Baghera bakom stängsel,Och tur är väll de..
Och så vart de lite Rumpor fotograferade här=) 
Kanske släkting åt Herr Nilsson?
Så himla gulliga,Undra om de var mamma pappa och deras buse?
En Hög slöhögar,Uppstoppade kanske?
Nu är vi i Tuna park,Här Pappa o son på bild.Så söta..
Kom ut från tuna park med Vinter Utrustning åt lille mannen..Han har ju vuxit ur allt från förra vintern..
 
 
 

ungefär så här

är de här hemma..Lille man sju månader och han har då inte tänkt att jag ska sluta amma ..Han har då inga planer alls på lägga av=)
Ändå äter han gröt,sempers Välling och äter Mat o desserter men ändå vill han ha mammas tuttar=) Oxså..
Han är så Mat gladis Och Tutt fixerad...=P
(Bilden är från bambinos hemsida)

Titta !

Jag har nog blivit mer mogen,och fatta klokare beslut,Källsorterar och försöker tänka mer klimat smart.Så Gott de går.=/
Våra sopberg i vårat kära land ,håhåja,de skulle inte behöva se ut så om alla hjälptes åt,Så Nu vet ni det..
Men titta in på -
http://recycle-design.blogspot.se


Gymnasium!!!!

Har insett att jag skulle aldrig klara av ett gymnasium Här,Idag.Fattar inget av Dotterns matematik böcker.Att räkna i bas tal,får mina ögon snurra i skallen.Vilket virre varv till matematik..

Jag är fast i låtarna....Utedag

Idag har vi varit ute sen klockan nio i morsse,Fixa med kaninburar osv Jag började på ett nytt projekt ,Återkommer senare med det=)
Hängde med till stallet,på en prommenad..De är så härligt väder..
En lite matpaus  tog rasmus,i friska luften..
"Linslus" eller hungrig?
 
 

Nu.

Har precis kommit hem.Har vart i stan.Handlat godis o dricka,bara gott,ätit en bit mat,Levererat mat på lassarettet sen, far vidare för att Hämta upp den andra dottra,från stan.Å så gasen i botten Hem...
hem ljuva hem <3
tack för idag o godnatt,om en stund

Igår kväll var vi på föräldra Möte....

På den Nya skolan.Lite Nervös var jag och nu förstår jag Hur de måste vart för min dotter att komma så här efter, in i en klass som redan har fungerat..Jag hade ändå min underbara sambo med och de var jag jätte glad,men hon var ju helt solo då hon började.Tekniklinjen
Hon får ju till de,Teknisk sett kommer jag dö,sa hon första dagen av lite pirr i magen=)

I de stora rummet vi kom in i så satt de redan en massa föräldrar..Hejandet började,Å jag kände mej så vilsen,men nervositeten la sig för mej,då jag såg att min sambo kände flera av dem.-puh,skönt=)Sen kom Nästa fasa,Mötet börja och jag hade rasmus med,Han brukar anpassa sig för allt,men nu tyckte han de var ju dö tråkigt..Jag hade full stå att hålla honom lugn,så missa nog med öronen lite av informationen som rektorn gav..
gissa om jag var glad när de sa fika?och byte till klassrummen..
Där han jag hämta nya krafter.Medan vi stog i kön för kaffet,så växla jag ord med vice rektorn.De var tydligen han som hade visat skolan för sanna då första dagen hon kom.Han sa att hon var så lätt att prata med och hon var så van bland folk,oblyg tyckte han...
Blev alldeles varm i magen av orden jag hörde..

Skolan verkar vara helt okej,fick känslan av att jb skolan känns famijejär...lagom stor skola..
28elever i klassen och av dem är 3starka tjejer sa mentorn.
Sanna har blivit ambasadör på skolan,och de är ju jätte kul.
Ha en bra dag nu,från en stolt mamma=)

svar på mail

De kom mail till mej,ang om jag har fått hjälp att bearbeta jennys plötsliga död,för två år sedan.hur jag har gjort.hur jag mår i dag och tänker kring det.
jag läser även att de har drabbat dej mellan raderna i mailet,ganska nyligen.
SVAR lite kort
-Ja,jag tacka ja till all samtalsterapi,(man var lite panik)efter tiden som gick så "sålla "jag bort där de kändes fel,att jag inte kände mej hemma,så de sluta med diakonissan och en privat samtalsteraput och så en på krim,via telefonen.
Men första hjälpen med polisen som var på plats,då den natten de hänt.Hans samtal var ,idag kan jag känna,den bästa och viktigast på omställningen i mitt liv.
Jenny kommer inte hem nån mer.
Mina samtal,var en plåga i början.De gjorde så fruktansvärt ont,i mig  att öppna mej,Då fatta jag knappt inte vad som hade hänt.De var som en ända stor mardröm,jag bara ville vakna ur.Samtalen var inte lätta,när man knappt fatta vad som hade hänt.De var som en vakum.
Jag kunde inte hantera och de ska man ju inte heller kunna fattar jag idag.
Känslorna i mej har gått berg o dalbana och jag har till låtit mej känna av ilska sorg saknad,kärlek mm.De är nog jätte viktigt att inte gömma sig undan,för de som har hänt är ju verklighet.
Du fråga om jag har ätit antideppresiva läkemedel under tiden?
Nej,inte en ända.Själv tror jag inte de är bra,att man gör det..De är en tillfällig lösning,som är beroende framkallande..
Jag tror på mer samtalsterapi,Låt känslorna svalla över,helt enkelt..Prata prata prata..Idag hanterar jag bättre samtal om det,både med nära o främmande människor.
Jag till och med säger jag har 4 barn och när jag får frågan hur gamla,så berättar jag hon skulle bli 23 nästa år.
Och sen berättar jag att hon avsluta sitt liv här på jorden.
Jag förstår bättre,de händer självmord.Jag blundar inte.

Efter ett tag började jag hitta en skyldig/Synda bock till allt,men idag förstår jag bättre.Jag känner idag fortfarande en lättare oros klump/obehag (eller olustigt)av att lämna barnen utan uppsikt.Sanna framförallt kan jag smsa Hur mycket som helst,om hon blir försenad eller så om de vart för tyst länge från henne.Men jag har berätta ,om varför,orsaken åt henne.Viktigast de är nog att berätta,öppet.Jag vill bara veta att allt är bra med dej. =)
För de har ju hänt och jag är nojjigare nu,efter..
men annars idag mår jag,hanterbart.
vad jag tänker..
De hemskaste är att självmord ökar och går ner i åldrarn,Psykisk ohälsa ökar fruktansvärt,Ibland kan jag undra vart världen Håller på tar vägen?missbruk Ökar jätte mycket,många unga dricker varje helg,räknas till helg alkis.
Skrämmande,hemskt tycker jag..
Att vi inte är mer rädda om våra liv..
 

Dagen i sig ,,,igår

Hade personalmöte på efter middagen med assistensbolaget.Rasmus självklart med på mötet,Han Kacklar en stund,men de slutar med att han ligger utslagen i famnen på mej..De var ett posetivt möte och de tycker jag om,.När de ger energi och inte tar.
annars ja? Direkt efter mötet så åkte lille man och jag till mor min.Vi skulle titta på en till lägenhetserbjudande som hon har fått..
Därefter tråksysslor som kasta papper,glas,tidningar mm,som stod mej upp i halsen.Uäk,Äcklit på sådanna ställen.
Men nu är de gjort.. Hem igen. Medan jag körde till mor min fixade jag skolbytet ang sanna med Gymnasiintagningen.."Sur "dam på andra sidan luren där.Åh=/Hur svårt kan de va,saker och ting?Hon har ju redan börjat på skolan,men enligt henne fanns ingen ledig plats..Och hon tyckte att de var ju konstigt...Men de löste sig iallafall efter om och men,Jag gav mej inte vika...

Rasmus febrig

En tillfälle att bläddra i den nya boken som man får från bvc och som vi hämta ut igår från bibblan i stan..Men upptäcker fy va dålig syn jag börjar få...
Undrar om man ska börja tälja blind käpp åt sig?de har som gått så fort,syn nedsättningen...

Tankarna..

Nu är hos min dotter sanna.Jag beundrar henne så otroligt.Hon tänker nämligen hoppa av Natur vetenskapliga linjen.De var det,vi prata om Här om dagen..
Att ta ett sånt beslut,kräver en hel del stake.Hennes dröm var att antingen bli Läkare,Ingengör eller så jobba med Kriminologi..Tänk!
bara att Höra sitt barn säga
Men handledarn i 9an sa,på avsluts middagen
-Sanna,Kasta inte bort ditt liv på nån enkelt..Du har läs huvud,du har lätt för att lära dig och du gillar att plugga..
Så idag är hon på en NY skola och besöker.
Andledning bytet är oordning på den andra skolan,och sanna är en tjej som Vill ha Ordning på sitt liv.
Så hon har tröttnad på dagis tramset där..

Tisadar nu på fm

Blir de babycafe i våran by...Idag var de första gången besök för oss,de är så roligt,när man kommer till ett nytt ställe och han tittar sig omkring och är med=)Barn från 2 månader till ett år ,fanns där...
Rasmus vart så trött efter 3 timmars "surr"...Å på torsdag ska vi besöka Kyrkbackens bebis träff första gången,i stan...

Igår..

Efter att babblat med minsta dottern en bra stund då hon kom hem från skolan,och sprungit runt med henne i affärer,bland annat Klädettan på Bäckby...Hitta regnoverall med flygisar på,en hel overall för 150kr..Alfons strumpor 10kr/st..Jätte billigt för växande Barn..
Dottern hittade oxså lite kläder..Så var jag för trött för att sätta mej vid datorn...
Men kan rekommendera titta in där,på kläd ettan...

Tvkväll från 20oo

Solsidan på 4an,sen klockan 21 knäppte vi över till 5an...
Marley och jag,jag bara älskar den filmen..
Har sett den förr,men kan se den igen o igen...
Tack o godnatt

Jädersbruksdagar


Med bilutställning.Jag tyckte den här var lite snygg..
Försökte få sanna att åka med Rasmus,på Hölasset...Men Hon ville inte..
Vi gick runt och titta på marknaden ,och utställning med gammal ambulansbil mm..
kolla in gamla stenålders ambulansen=)
De låg ett gammalt lik=0 där inne...hehe..
Försökte få sanna att åka Helikopter,men även där-Näe och rynk på näsan=)
På scen Loffe Karlsson från Göta kanal...
Han stod och berätta lite gamla historer.... Sen därifrån Visa min gubbe en antik affär i Arboga som heter Kvarnfallet...Långt ute på landet Jisses ,blev alldeles sjuk på en säng där och massa annat fint...att jag har missat den ?=) Kan tipsa er om den,ni som tycker om gammalt..Besök den! 3 våningar at drömma sig bort=)

Fortsättning på dotterns rum

Har fortsatt idag på dotterns förändringen inne på sitt rum.Istället för att köpa Nya ramar så målar jag om dem...från "flick" rosa till "sexigt syndigt" svart=)men snyggt blir det..

Goodingar


Fynda idag till rasmus

Gick in på Läkarmissionen ,secondhand..
Fynda En låda med Duplo från 6 månader till lill killen..Men de va inte de jag skulle ha=/eller titta på...
Men ,men leksaker går alltid hem=)nu...............

RSS 2.0