Valborgs mässoafton

Och bvc besök idag..3 månaders vacination..En kille som tog de ganska okej..Pytte Lite ledssen men de gick snabbt över när tanterna tryckte i medlet i sprutan i båda bena..Livet är hårt i bland?
Mamma o pappa är så stolta..=)
Sen Mötte vi upp lilla stora systern på polisstationen..Vi fick köa för att ta ut hennes pass..Massor  med folk som hade ärenden där idag...Nu är vi hemma..Snart så ska vi återvända igen,,,  för att lämna systern till stan igen för att  hon ska jobba och ha kul..

Hemma dag

Borta bra men hemma bäst.Javist e de så?=)
Rasmus har vart, verkligen mammig idag.Mamma ur sikte, så Uääääää har de blivit..
Även när han sovit,så blev de att sova tillsammans på dagen,och nu är de bra..Nu sitter han i sin bebissittern och allt är okej..Han var nog kanske över trött?Vad vet jag..
Men de var riktigt skönt att sova en stund...

underbart

Jag har en kille,som inte ville
ligga i sin säng,i babysitter eller på golvet..utan endast famnen sittande som duger,han kämpar,och har sig att bita min hand..undrar om tänder e på väg på dreggelpellen=)redan..
envis o arg,förbaskad riktigt blir han...
mamma njuter av ,den här tiden kommer inte tbx för oss...De gör inget att inget blir gjort...=)så underbar tid de här..


Tur o retur sommarstuga

De blev en sväng till sommarstugan..Fanny och mamma lisa lånade en stund rasmus och barnvagnen..Efter en stund kom lisa o stefan tbx med rasmus i famnen..Han var lite kinki/ på dåligt humör..Upptäcker snart i skötväskan,endast 2 st blöjjor där låg.Fan ta mej ,sur vart jag på mej själv att jag glömt kolla den.Pekka Perkele!!!!!!!!Aa,kommer på en dunder ide,Han kan ligga på en Handduk utan blöjja,lufta sig..Kanon,för jag ville inte åka hem direkt..

Har nu nyss kommit hem därifrån..

Hade med mej en nygga därifrån som jag höll på få spader i bilen på,vid bilfärden..Jag gjorde allt,att den skulle försvinna ur världen,Den bytte bara plats i bilen,men Näee,...Hemma så drog han ,den med glädje ut när jag uppna dörren.Tjjjooooho,hej då,med den...=)
Nu blir de blänga på Tv o sova säng sen.Natti natt

Frukostbomb

Idag orkade jag inte bre Någon macka åt mej,så de blev Kaffe med kladdkaka från i går och så en balja med yoggi..Enkelt..Känner mej urfunktion o seg..En vecka igen har gått så fort.
Vaknade klockan 7 av att rasmus låg och pratade för sig själv.han hade kört ett gympa pass såg jag och sparkat av sig gosefilten.
Lyfte över han i dubbelsängen på Jörgensplats.Han är inte hemma.Han är i sommarstugan ,som de är planerat Årets Vårstäd för alla stug ägare i helgen..Endast jag o rasmus o syster sara är hemma och så alla hundar förstårs..De ser ut att bli en underbar dag idag ute..Härligt att sommaren är på väg..Tror nog att vi oxså tar en sväng till sommarstugan idag sen när vi hinner..
ha de gott=)så länge

JobbFika


Idag var jag en sväng o jobba i sala..
Blev fika på Dream cafe...
Kolla in koppen,Proffsigt dekorerat av personalen=)

Sen senare körde jag in min dotter till stan..Hon ska jobba Natt på ett event,över helgerna som vakt i sovsalarna..Lycka till säger jag bara=)men jag är säker på att hon fixar det..
rasmus och jag stanna på Dollar store på tillbaka vägen..Oj de skulle vi inte gjort..Hur billigt som helst där..Kom hem med urgulliga strumpbyxor åt han för 30kr stilrent Påslakan 50kr åt han,diskborstar mm..
Ja där kan man fynda,säger jag bara..En hel full kasse för bara 130kr..
FYND=)super billigt

Baby rytmik o möte i går

Förutom springa med snabeldraken runt hemma i går,så var vi på Babyrytmik på mikaelikyrkan..Lite besviken på att de var mera som Öppna förskolan med blandade åldrar,större o få som var små..På deras hemsida står de att de ska vara Babyrytmik och då förvänta jag mej det..Vad annars?

en stjärna av fem i poäng fick den..

Sen senare var de skol möte,som jag, lillgubben förstårs o sanna var på..De gäller deras utlandsresa till frankrike..Hon åker ju dit 25 maj..Kuligt kuligt..=)
De vart så mycket information så de snurra i skallen %/på mej...(Korvstoppning)Inte hade jag nån penna o papper heller att dokumentera...Jag o jörgen(blev ) är chafförer iallafall till flygplatsen med ett last ungdommar..Haha kanske ska ladda med öron proppar i bilen?skojja bara..=)
2100kr är kvar att betala på resan,sen är de fickpengar hon ska oxså ha på de hela..Men då är flyg,hotell,mat,dryck o buss o tunnelbana o alla sevärdigheter bl bla bla betalt..
De visa schemat på vad de ska göra där i paris...Ojoj full spikat..Jag förstår inte hur de ska hinna sova?
Men kul kommer de ha,de är jag säker på..Och de är hon värd,denna toppen tjejen..


goo boken


hämtat ut goboken paketet idag oxså.Mycket skoj i den för bara 79kr..värt och inget bindande..


Glöm inte.....

ja satt igår kväll..fy så tråkigt..mattematik  är inte min starka sida..snurra i huvudet om ,dagar,mil,ersättning o schablonavdrrag och summor %(Men nu är de gjort igen och inlämnat idag.Jiipi yee....=)

Dagen dag

Idag så var de meningen jag skulle upp å hoppa tidigt.Jag hade planerat Öppna förskolan i Halstahammar,st Lars Kyrkans....Planerna sprack att vara där till nio..Jag snoza vidare,tillslut hade jag tryckt av den.trodde den skulle ringa 8,men jag hade stängt av den,istället..Kom dit iallafall kl 1030,med rasmus...(de öppna klockan 9)
Alla små barns mammor hade tydligen kommit..Men de tog väl hand om mej..Jätte gulliga va alla....=)Så vi satte oss i högen av alla andra på en stor stor matta..På slutet var de sång stund och de gilla rasmus hej vilt..=)
Nu blir de nog lättare nästa Onsdag att ta oss,dit för de var verkligen roligt...
Vidare därifrån så skulle vi Möta upp  mormor på Vårdcentralen..Följa med henne...
Nu är vi hemma och lillgubben sover.själv har jag Diskat och nu tar jag de lugnt..

Gåva


Träffa idag anki,(en jobbar kompis)Rasmus fick en sån fin luvtröjja av henne ipresent..
Vi fika på Åsby,gick omkring där och titta i flera timmar.Tiden gick så himla fort..
Köpte lerkrukor,för att plantera skotten i,sen badleksaker till rasmus.
De finns ju så fina saker där så man blir%)..


Morn morn

Uppe redan med lilla dottra.Hon har gått till bussen,ska till skolan och jag sitter här med en kopp kaffe.Försöker vakna till liv..Idag har jag nyssi o nyssi o nyssi..Prosit prosit prosit..Va drygt, så här på morgonen..
Lill gubben sover så gott i dubbel sängen.Igår möblera jag om till spjälsängen i sovrummet och flytta ut korgen..Han börjar bli stor,och så rörlig..I natt vakna han vid 4 och hade svängt om,så han va lite chockad/förskräckt över hur de kunde ske?=0.Han hade ju inte gjort nått=),bara sovit...
Men somna om i  vår dubbelsäng ..
Han äter som en häst.Jag har börjat fundera på att ge han lite majs-potatis mos,fast han inte är fyra månader.tror faktiskt att han fixar det..Han är ju så framåt,som en fyra månaders-sexmånaders bebis..Få se?fundera vidare....
Ha en bra dag,Jag ska passa på att göra mej i ordning,nu när han sover...

Vaknat till


även kotten har vaknat till liv Härligt..


Godmorgon godmorgon

Ja herrejösses va jag har sovit..
Pytte lite xsante,i botten av ett litet glas.Så var jag klubbad,Har säkert snarkat oxså i natt..=/
Sömnen blev väll som den blev Natten innanan..Då jag körde bil halv två på natten..Hämtade glatt folk=)
Och så konka och slet jag med ett lass i går kväll..Till råga på allt så hade en av öken råttorna rymt i går sent på kvällen..Så de va rått jakt med lilla dottern..Krypande på  alla fyra hon och jag på golvet,i hennes rum..
Haha allt kan hända ...
Ha en fortsatt bra dag..

Känner mej........Apa

Har hämtat ett tattarlass saker,från lägenheten jag ska flytta ur.Skriver mer i morgon..=)
Ha de..

"Mjusik"


gosigkille


Barnkläder


Jag hängde med pernilla idag till Önsta kyrkan ,de hade barnkläder osv till salu..
Typ Barnklädersloppis..Ja fy va kläder de fanns=0Tyvärr var ju en hel del kläder mycket blekta,Urtvättade..men de fanns lite fint i bergen(Högarna)..
Jag fynda ,bland annat en oandvänd jacka,Prislapp och allt satt kvar,från butik..
Och de är ju roligt..
De är ju roligt


En dag igen

Åh suck, idag kommer de ner nått blask i från himlen...de har de gjort i stort sett sen jag klev upp ur sängen,i morsse..=(
Åt frukost,gjorde iordning lillgubben.Elda..Åkte sen och kasta på återvinningen,jag försöker  sopsortera lite plast,glas o papper,mm...Sen svängde jag förbi jobbet,Hälsa på..jag Fick lite mat där..Lilla ramus, han va populär...Han blev fotad,och kommer med i tidningen på jobbet...Kul kul...

Vidare därifrån igen,så hämtade jag min lilla dotter från skolan,vi åkte och stor handla..Så himla skönt att ha en ide spruta med sig,på vad vi ska handla osv..
Å när vi va klara där så i ruskvädret,så  brassa vi fort hem..Å Nu känns de som jag vill inte gå ut nån mera för idag..
Väntar nu på att dumlekakorna ska bli klara som min dotter har bakat..
Fredags eftermiddags fika=)el godis=) Gott är de som=)

Bildbomb från i går=)


Igår följde vi med Pilla till öppna förskolan på Gryta..Första besöket för rasmus..Rasmus börjar bli så social och så med i blicken..Tycker de är viktigt att träffa andra barn..
Jag tänkte jag ska testa några olika Öppna förskolor.Tycker de som kyrkan har är bättre,de är som mer jordnära på Nått sett..Lite roligt var de ,för hon som jobba där fråga om de var lika gamla pilla son och rasmus...Rasmus är ju så stor och som hon sa-Han hade jeans och en pike tröja.Han såg så lillgammal ut..

Hemma sen senare satt store syrran lite vakt,under tiden jag baka Havre bröd,som jag mummsat nu till frukost med kaffe..Jätte gott och super enkelt att baka.

Började oxså med tavlan som jag ska trycka Hand o fot av trycket på lillgubben...Måla den blå,sen ska jag trycka dit, idag svart hand o fot..Jätte sött"Finns på panduro att köpa,vet nu inte vad den kostar,för jag fick den i present av  mina döttrar...


Eftmiddags raska prommenad,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

blev På Kyrkogården

Min Ängels gravplats <3


De är så fridfullt.Dikt

Jenny, du är

Din tystnad är mäktig
överröstar allt
När vi samlas
vi, de dina
hörs din tystnad
över orden

Din frånvaro är tydlig
intensiv ,stark
tar över vår närvaro
fyller rummet
fyller oss

Du är med oss ständigt
och ändå
borta för våra blickar
borta för våra famnar
inte för våra sinnen
aldrig för våra hjärtan

Du har varit tyst så länge
ändå hörs din röst
starkt
så starkt
så väldigt starkt

Kanske att du talar
på ett annat sätt
som vi inte kan
men hör ändå

Kanske att du finns
på ett annat sätt
som vi inte ser
men känner ändå

Din frånvaro är närvaro
din tystnad hörs
Du är med oss
om oss, i oss
Jenny du är!
Godmorgon på er...


Har nu avnjutit av frukost..Blev lite sov morgon..Kände mej trött idag..

Bakade i går klockan 23,två limpor ,De gick så bra,med rasmus,som sysselsatte sig själv med att snurra runt,i sin säng..11veckor och så  framåt som en proppel..Här på bilden hade han hamna på tvärssan..Ibland kan de va från mage till rygg osv...Men de är så mysigt att de händer en massa nu..


Eftermiddagen på Åsby

Rasmus
På Eftermiddagen blev de fika på Åsby,med mormor idag(min mamma).Rasmus siktar blicken på gobiten, på mitt fat...

Mormor köpte en sån fin matservis ,där ,på Åsby åt Rasmus.
Jag köpte en låda för all skrot han har samlat på sig=)Fyllde den när vi kom hem direkt..


Så Ser ut....


Så här såg de ut på våran vårdcentral idag..Riktigt mörkt..Man kan nästan tro
att de hade stängt..=)men de hade de inte klockan 9 i morsse..Strömmen
hade gått,folk satt fast i hissar..%)Några i små o några i barnvagn/rullstols hissen..

Ja,var man inte sjuk,så kanske man blev det i hissen?(klaustrofobi)stackars
människor de som satt där..
(bild på min fot i väntrummet)


Tror jag e lite trött


Glömde skriva att jag var med min dotter till stallet,Vår katt Nisse,var med en bit,sen stanna han och vänta,tills vi kom tbx och så gick vi hem igen.. 
Gulligt va?


Jag är min egen slav


Skönt att de inte blev nått blåmärke på Han(se de gör ont)...Iallafall varje dag så ska ju bingo ha
en massa kärlek<3
Här häller jag ut vatten,så han får rent sen i sin box...


De gör ont,,,

Åh dagen börjar inte bra%(idag..
Första blåmärket ev för rasmus..Och jag vet att den är inte den sista i hans liv,han kommer att få.
De var vid blöjbyte de Hände..Jag hade köpt en liten bok,med "enstaka "hårda blad ..En grodbok..Han gillar jätte mycket att man sitter och bläddrar i färgglada små böcker..Men nu hade han grepp om boken så bra,så han fick ta med sig den vid blöjjbyte..(på skötbordet)

I en sekund ,bara en sekund ,Blixt snabbt gick de...Huga mej,då hade han smockat sig själv med den i pannan av kanten på boken..Ja,pannan blev ju lite röd.Och han hysterisk ledssen..skärrad av den smällen..Å lilla gubben,ingen bra start på dagen ...

de gör i en mammas hjärta när sånt händer...


10 veckor


och 4dagar gammal.


Lördag kväll


Fick så otroligt söt -sugs abstinens(och Inte en godis bit fanns det hemma),
Åh tokinfall-
Baka kanelbullar,som jag sen fyllde i frysen
På en LÖRDAGKVÄLL%)


I går Surahammar


Jag hade hört att de var loppis i surahammar,
och jag älskar ju loppisar=)
Så fick med mej sambon ,o  vi tog oss en snabb sväng dit för att titta..Alltså man kan hitta allt möjlig =0
De här blev mitt fynd,ska fixa en blomma,och ställa den på min dotters trapp inggång..Pimpa lite enkelt,
För bara en guldpeng..


Fredag den 13

Här På bilden sanna o pilla...Satt vi vid polisen,de e lugnt=)Inget annat än pass till min lilla stumpa skulle fixas för hennes har gått ut...Hennes franska grupp i skolan ska åka nästa månad,på resa,och tala franska=)Notredam osv en massa platser de ska se,där..Jag sa att jag kunde följa med,men blev snabbt nedröstad av henne=)Konstig va?=0
sprang på stan en liten stund efter,Pilla visa mej Moa o max butiken vart den lång..De är ju ett tag sen man köpte småbarns kläder..Herregud va gulliga kläder de fanss där..Kom ut med en pappkasse=)till rasmus..

sitter här,ammar


Blir alldeles varm,väcker så många minnen av låten..
Saara pilla o jenny,skutta omkring när de va små till de här..
spice girls ägde då=)


På prommenad igår
Skulle vart igår-Godnatt


Igår var datorn upptagen av lilla dottern..Hon plugga om buddismen.
Är så glad o så stolt mamma att hon kommit in på Naturvetenskapliga linjen premilinärt,precis
som hon ville..


Idag blev de kladdkaka


Grått,å trist väder,då blev de en kladdkaka..


Idag grått väder=Bokläsning


Lillkillen,börjar bli stor killen..


Bara fiskarna o livbojen

Fiskartröjjan=)Fiskarna,kräftor o en livbojje som bara fattas..................Tänkte göra livbojen av cerenit lera...

Håller på med Nytt projekt..Han måste ju ha en skinnväst,lill gubben..Tecknat o ritat modellen ,,,,,.sen har jag börjat på "Femtitals"klänning åt mitt gudbarn...Och ritat  kortbyxor åt lillgubben..
De kanske bara blir kattskit av allt,få se??haha


Igår och idag

Igår skulle mitt gudbarn komma med sin mamma över..Vi skulle ta picknick i hagen och mitt gudbarn skulle  få pyssla så mycket hon ville med bingo ...Och sitta på han ,skritta runt hagen...Men hon låh hemma i feber,så de blev lite snabb fika med pilla o benjam ,sanna ,,,hos sara på sjukhuset.Benjamin fick påskpresent av oss..Träpussel ...Och rasmus fick av dem en söt sommar overall...Tackar så mycket igen..
från saaras blogg,snodde jag bilden på oss..Åh ,jag måste ta mej till frissan o få till en frisyr,på skallen..Alltid nu mera toffs,annars sitter håret i rasmus händer...
Idag åkte min sambo och min lilla dotter till göteborg,de kommer hem i natt nångång..Pekka osv,de kom med hyr bussen,de hyrt och plockade upp dem  här hemma.Önskade jag oxså kunnat följa med,men rasmus är för liten att vara på en sånt ställe,men man blir så sugen...Jag bakade iställe en massa bullar.Så nu kan man fika hos oss oxså=)

I kväll

Blir de bingolotto

Tur o retur

Till stugan idag ,blev det för mej o rasmus.Och där var de kvar snö i skogarna.
Två tröttmössor,tillsammans..Boss uppe på täcket och rasmus under..De sov en stund..

2 år har gått

Bestämde mej för att skriva.
Några frågar, några ej..Hur är det ,ja efter 2 år?Har du fått Nån hjälp?osv blabla bla..Och jag är himla glad att man vågar fråga..Sånt här ska man inte vara tyst om..som fler är tyvärr, för faktiskt hände de för två år sedan att jenny valde avsluta sitt liv..Och jag hittade henne,efter det blev mitt liv annorlunda..
jag tycker de är svårt att ta upp de på samtal själv,men jag svarar gärna om nån frågar...Jag finner inga ord hur mycket jag saknar henne och undrar.Jag tänker tbx på den dagen,varje dag.Ibland oftare.Och inte blir jag klokare för det..Jag undrar ibland så mycket,så jag får huvudvärk..

Jag har svårt att klä mej i rött går oftast i mörkare kläder har jag upptäckt nu mera..
Fast rasmus kom till världen,så har de inget med jenny att göra..Ibland tänker jag om jag inte sattes igång ,skulle han ha kommit då på hennes döds dag..Vist är frågorna många,som rör sig i huvudet..

Jag har fått otoligt bra samtals hjälp i början ..Jag har träffat ett medium,jag har varit på seans...Man grips lite av -Jag vill veta allt jag kan veta..sen får man väga själv,vad man ska tro och ta till sig..
Men allt har gett mej massor..även hennes dagböcker som jag har gått igenom..

Hon hade inte skrivit nått då, brev,men när jag plockade för ett tag sedan med hennes saker,så hitta jag ett brev,som ett medium berättade åt mej,att jag kommer hitta svar...Och de gjorde jag...Fast jag grina när jag läste den,så blev jag glad att jag hitta pappret..Efter det,så har jag förstått mer..accepterat mer..Inte blir de som de har vart,men livet måste gå vidare,för oss ändå..Och de gör det,på nått konstigt vis.Jag har sparat nästan alla hennes saker,för de e ju de enda jag har av henne kvar.
sökandet efter svaren,är ju en del av bearbetningen av alla känslor man har..Och jag är idag ganska klar där.Vist händer det att jag googlar på hennes namn,och hittar Nytt att läsa ibland...

känslorna har vart många,som berg o dalbana..
När jag åker förbi och jag ser kyrkan,så blickar jag dit,jämt.
En vanlig fråga som kommer,var hämta du dej nånstans(energin,kraften)?
Ja,jag vet inteRiktigt men,vänner,familjen,Sover,som är otroligt viktigt..Sen har jag rensat mycket av de som tar energi och inte ger så mycket tbx..adjoss med dem...Och jag är nog en väldigt speciell människa,till grunden,tror jag..=P

den 16 april ska jag följa med en kompis på en förening,för de som mist på nått sett nått barn..ska jag dela min erfarenhet...ser framemot,det...


Åh fy

Vad de är lugnt här i huset helt ..Jag kan nästan höra mej själv andas helt plötsligt..De är bara jag o lille mannen o två hundar o så sara hemma nu..De andra har åkt iväg till stugan,och kommer inte hem..
Jag själv tänkte åka i morgon till stugan..Men nu ska jag oxså ta kväller..
Lite eller massa kanske,,,,, godis o tv,sen försöka sova..=)

Godmorgon på er alla

Idag blev de bara kaffe,men min sambo gjorde i ordning lite frukost åt mej..Macka med ost o vindruvs halvor på...Så jätte gott,med vindruvor...Jag var ingen hungrig,i morsse.Har annars svårt att äta frukost direkt,jag måste hålla i gång en stund o sen äta..Kanske är jag för trött för att vara intresserad?för att öppna käften...
Men idag var de för att,de blev donken igår Klockan 24 i natt..(kändes i morsse som jag hade nyss ätit)
Muta Lisa  i natt att åka,alltså Rasmus gudfars fru,för att handla..Jag var så himla hungrig och sugen...=P
Hehe,Vi var nog fler här som var sugna?!
Ha en fortsatt bra dag..

Raijas bebis


"Ossy" så himla söt alltså...
Har varit o fika hos raija idag,träffa hennes
fyrbenta"Bebis"..
Hur gullig kan man va?Luffsa en stund omkring o så "donk"ner på golvet,då blev han trött..


I

Påskägget ,en söt barbapappa hjärta,som vibrerar...99kr på Ica...som Rasmus fick...

Om 4 dagar


Undrar om min lilla dotter kommer sova nått?..4dagar kvar,så kommer hon se dem live=)Ned räkningen har börjat här...


Pippilåt


Alltså jag har fått pippi på den här låten..=)


Längtar


till de öppnar...Och då är rasmus oxså lite större..Va kul de ska bli att få springa på sånt=)


=)

Lilla påskgubben

Nästa år?


Glad Påsk

Nu har jag dammat av katten,Burit och Hämtat ved till kvastfan..Tänkte Fara iväg  till blåkulla klockan16..Vilken tid far ni?

Men ser att jag tror inte jag är klar tills dess...
Jag blir nog lite sen i år med..
De blir nog kallt i blåkulla säger de...Snö väntas..Så Kör försiktigt alla ni som ska ut i trafiken.

Men Nu önskar er alla Glad Påsk

Igår

Dagen fortsatte med att kasta plast,o papperförpackningar osv på miljöstation..Blää,vilket göra....Men gud så viktigt,för våran miljö..Sen senare åkte vi och grattulera mitt gud barn,som fyllde hela 2 år.=)

Följde med....

till stallet idag,med dottern..stallkatten..Bingo ville göra annat,,,,som titta på stjärnorna o drömma sig bort=)asg....med bena upp i himlen,liggand på rygg..de är livet,softa de gillar bingo...

Måndag

Idag var de bvc dags i gen..8 veckor och 5 dagar,inte klokt va tiden går?Rasmus växer bra,Barnsköterska berömde hur han är med i blicken,social och så stabil han är...Man får inte glömma att han är bara 8 veckor o femdagar gammal och så framåt...Lilla hjärtat...


Mina tankar  i helgen har vart <3
Har gått till Finaste ängeln jenny...2 år har gått,För 22år sedan då döptes hon..På samma dag..
Saknar henne,inte en dag går utan att jag tänker på henne.Så har de vart,och de har jag accepterat att så kommer de säkert vara..


I Söndags

På jätte loppiset ,i abbarena..Köpte strumpor..Åkte vidare sen till Citygross..Handla present ,till en lite Häst tjej...
Och va så sugen på taco paj..så de blev taco paj på kvällen..De va den dagen=)


RSS 2.0