Sportlov och fritidsaktiviter

Idag  är det 27 februari och de känns jätte skönt med en veckas ledighet  för Tid och eftertanke..Vi har vart ute fast de regnar..Baka pinnbröds deg eller vildmarks bröd.Nu är det bara en brasa som fattas..Är det sportlov så är det fridids aktiviterer?


Shoppingtur på lördag efn..

Efter att varit ute,blev vi dö hungriga.Lagade i ordning hemmalagad potatismos och bacon lindad korv och så hade vi rostad lök till..Så jädrans super gott..

Vi åkte i väg och handla lördagsgodis ,som vi skulle ha till Mellot..
Handla en massa annat oxså..Sonen gjorde växt hus på ica ,med krasse frön i..Roligt att de har ordnat så fint för lediga barn..
Köpte tulpaner ,för att ge bort senare i kväll.(vi ska nämligen bort)Slank ner lite tulpaner åt mig själv oxså.Älskar den här blomman och så en ny duk..Lite nya prydnads kuddar  och en stor godis tårta mm..

♡ Sonen tyckte vi skulle köpa en sån här varg (en hund alltså)vid besöket :) Han saknar en gose hund..♡


Hemma och vabbar 20 februari

Andra vabb dagen.

Helt sjukt igentligen.På söndag kväll nämde jag åt min min barndomsvän.Åh gah ge mig kraft att orka jobba en vecka till,för sen har jag en veckas semester.De är inte jobbet som tar energi utan jag bara är inne i en trötthet.Jag är bara så trött.
Kalas på lördagen och sen alla måsten blev på söndag..
Men nu blev det så sonen klaga över örat..Och nått är det med örat ,en mamma magkänsla talar.Så igår blev vi hemma i lugnet..Jag ringde rådgjorde med vårdcentralen..Antingen en vaxpropp,öroninflamation eller i värsta fall så sitter de en liten lego bit där inne..De var min teori av de hela..
Vi fick komma till elva och de var en öroninflamation..Hemma med pecillin..


☆ Lekparks/solhäng ☆

Underbar lördags förmiddag de var igår.Solen sken och vi bestämde ,eller jag bestämde Nu ska vi ut.Allt annat får stå still..Ibland måste man bara släppa på alla måsten.För vi mår bra av Sol.

Underbart ♡


Barnkalas

Igår hade vi 5års kalas på bowling hallen i stan för vår son..Så roligt att så många kunde komma och att föräldrarna blev kvar under hela kalaset..

Barnen fick prova bowla och så var det taco buffe efter..Föräldrarna blev oxså bjudna på mat.
Jag tror alla var nöjda Och luften gick ur för födelsedags barnet.(och mig:)De hade varit så spännande över förväntan ,den här dagen. 
♡ Tack alla ni ♡


Dejting

Kärlek på stallet ..Jag Hoppas på små vita dunbollar nu..♡;)fortsättning följer..RSS 2.0