Lite gamla inlägg

De här är några veckors gammalt påbörjat inlägg. 

☆☆☆
Vi har lagt lite pussel och spelat spel,tittat på film både igår och idag,jag och sonen.Jag slumra till filmen.Är så jädrans trött. FAst jag har ju inte gjort nått annat än sovit mina sjukdagar nu.
☆☆☆


Drömmar

Vaknat igen av mardrömmar.När nån nära avliden person kommer  och varnar mig idrömmen. Ropar mitt namn och vakna!

Just nu är väll en relation i mitt liv i gungning  och jag känner att jag måste ligga lågt.Allt man säger ,ägs av falskhet i nån annan förtrollning. När man har blivit så förändrad att man glömt nån annan.


Tulpanensdag

♡ Vi överraskade föräldrarna på Tulpanensdag. ♡


Så tung dag igår.


Tredagar på nya året..

God fortsättning  på er alla.Själv blev jag dunder förkyld då .

Natten mellan tisdag onsdag ,bodde jag mer eller mindre på våran toalett. .Mådde nära döden,eller som sonen säger man har racebajs. 
Och på onsdag morgonen började med feber,som bara blivit högre.Låg onsdag hela dagen i sängen och nästan samma på torsdagen..Fast då kom jag upp i soffan och jag låg där i stället...
Ont i lederna hade jag på allamöjliga konstiga ställen.Typ tårna värkte och hälsenan och käk lederna..Huvudet kändes inflamerat. Tack gode gud att de finns Alvedon . Jag har som varken tid eller lust att vara sjuk.De är väldigt ensamt oxså att vara det.
Vet ej om de är nån slags influensa  jag åkte på ?Jag hoppas ni klarar er från den..Helt vidrig start har den iallafall..
Må så gott alla ni :)


Gott slut och gott nytt år

På fredagen efter jobbet åkte jag förbi kyrkogården och tände ljus som skulle brinna över nyåret..

Åkte  vidare till stugan..De ska bli verkligen skönt med att komma dit..VI tände marschaller vid infarten på nyårsafton..Åt god mat och spelade bingo lotto.Jagade dessa siffror på brickan..
Gick ut och Brände av raketer vid tolvslaget..Gott  slut och gott nytt År..
Och javisst vi vann pengarna tillbaks på bingolottot. 


Julen 2016

Jag jobbade in i det sista,dagen före julafton.De har julpysslas med de äldre..Av apelsinskal tryckte vi bland annat  ut änglar med pepparkaksformen ..Tårta med julsmak till fikat . .Allt för att få in julen..Bara låta fantasin leva..Gelatin och glögg mellan bottnarna och pepparkaka krossad.

På uppesittarkväll kvällen kom de stora barnen med sina respektive och svärföräldrarna..Julgran och skinkmacka bjöd vi på.Julklappar delades oxså. Sen på julafton åt vi tradionerla julmaten med min mamma och min bror.
VI tände ljus på kvällen vid kyrkogården.
Äntligen är jul "stöket" över.


RSS 2.0