Dag 4 Önskan

Idag en dag jag skulle behövt nerver av  stål,vilket man inte har när man är gravid.
I morsse hade jag en samtalstid med kuratorn,och de gick ju  bra..Riktigt skönt att prata med nån utomstående..Bara släppa loss och sen veta ,jag behöver inte se dej först när jag själv vill det..Jag beundrar att dom orkar vara Kuratorer alltså..=)ALLVARLIGT TALAT..Vi skratta så tårar kom,och grät gjorde ju jag oxså..Hon stöttar så himla colt´mej..Sen tyckte hon att jag var gullig,som kläcker ut mej(på slutet ,innan jag skulle gå därifrån)-Tack för att du finns..så hon svara
-att de sådanna som jag som gör att de orkar..

Nu undrar ni säkert varför? jag träffa kuratorn,jo ang jennys(min dotters) bortgång..De är de värsta som kan hända en förälder..Och allra helst i min situation,där en biologisk pappa ,totalt ´förnekar(lever i förnekelse)/ja,skiter i allt ansvar..Nog om han!

Efter kurator besöket blir man ganska så trött..De tar så otroligt mycket på en..Tur Kanske att man inte ses så ofta??
Sen händer de som får mej lust att spy..Jävla bilen =(när jag står på efter middagen på min dotters skolas parkering och ska hämta henne..De går bra tills vi ska åka..Då börjar en lampa som signalerar att de är nått fel på Växel lådan.Och Hur kul är det när man inte vet ett skit om sånt..Törs man köra eller inte?Var frågan...
Fram med V70 boken och läs ,läs tills dina gråa hårstrån kommer..
Här istunden minns jag att jag tänkte på min pappa och önskade att han fanns i livet..

 Saknar dem två <3


Om målat

sara ville inte ha dem så jag måla dem svarta till hennes syster..Tänkte sätta kort på sanna o hennes pojkvän...Så omfixat..

Återfunnen

Lyckades få hela familjen att hjälpa till att leta efter kameran..och nu är den funnen av min älskling..Känns skönt,men när sånt här händer så ja?,man blir ju nästan psykistörd på kuppen,av letande och funderande..

Dag 3

Är ledssen,Har lyckats tappat bort min tuch telefon..Har letat som en idiot efter den,och hittar den då inte..

Annars ja,jag har handlat första julklapparna idag..Till sanna o pilla hittade jag ..
Åkte även till åsby köpte jul blommor..En en o Vit hyasint..Vart jätte fint med enen i en gammal glasburk(som tidigare vart smörgåsgurka,diskad )och så en spets runt glasburken ..avslutar med en roset....Har tagit kort,men den finns i den bort tappade telefonen..Tyvärr..

Efter tio ,Dag 2

Fastna med cappuccino koppen framför tvn..Efter tio,på tv4..Nu på fm
En ny film som de berätta om..Jag Tyckte den verkade jätte bra... Titta trailen......................

Dag 1av bara väntan..

Solen skiner ju idag..Helt underbart=)

Åkte med min dotter till skolan..hon hade sovmorgon idag..Och de påverkar oss alla,så himla skönt att de är lugnt på morgonen..
Sova en timme extra är guld värt=)

Tog en sväng sen förbi Jobbet,och drack en kopp kaffe.
Sen därifrån brassa jag vidare till 
Återvinningsstationen...
Kasta alla kassar med retur,plast,metall,tidningar..Ja hela bak i bilen var full med skit..De är så skönt att ha det gjort...
Nu slänga upp bena o ta en micro zzzz

Mitt i natten

Sitter här i köket,med halvskum belysning tänt..Tv står på men ingen tittar..Trött är jag,ja riktigt skit trött..Mår tjuvens,konstig....Lite åt illa hållet..Magen spänner  och drar i.Ommöblering i buken pågår...Ryggen känns sop slut..Fötterna värker av svullnaden..Tålamodet  känns som den tryter snart..

Tankarna fladdrar kor o tvärs i Huvudet..
Blickar ut i mörkret genom fönstrer,O de ser pissigt blött ute..
Första advent har det vart och de blev inte bättre än så Här...
jiippi va kul?
(undra om jag ska gråta en skvätt ,de brukar kännas bättre då)?)

E de de här de kallar Hormoner?

Väntan på vintern

Nyköpt,och Äkta skinn ,varm o go..Nu är de bara väntan...

Julskylning

blev de inte,idag...Utan de blev julbak,med min lilla dotter sanna..Saffransbullar med vanilj..luktar så himla gott...

Tjuvstart

Gjorde julens första skinka idag..Gott gott till vörtbröd.................

"Gull unge "

Vi var och Gratta mitt gudbarns brossan..Köpte present åt honom och lillrumpan..Hon fick den här Rosa snobben pyjamasen..Hennes va då inte inslagen som hans=)....
De hade ökat familjen med en fyrbent  lufs...Hur gullig som helst...

En mycket saningsenlig låt. Det är så tyvärr det svenska samhället är.


Fint Loppisfynd

Tycker de är så fint till jul ,med sådanna här kyrkor..Ljusbelysning och så spelar den..Kostar knappt inga pengar alls på loppiset,så jag köpte den=)idag..


Noll julkänsla

Julskyltnings tider är här..Julmarknader över allt..
Men hur mycket julkänsla har man?Jag har noll..
Känns så konstigt,Plusgrader o gröna gräs mattor..De finns till och med blommor som blommar har vi sett ute..Helt sjukt ju..
Sen är de oxså att jag känner vi är inte alla..Jenny fattas hos oss..
Men ändå så gör man så gott man kan av de förutsättningarna man utgår av ,men som sagt
Jag har noll julkänsla,och de känns så trögt..Hoppas de kommer ..

Idag blr de treårs kalas och en sväng på loppis på byn..Baka lussebullar här hemma..
Önskar er en fortsatt trevlig dag

Idolkväll


Vilken stjärna...jag blir alldeles tårögd ju..

Jenny

Åkte förbi och tände ljus..
Älskade ängel..
För alltid i mitt hjärta

Tufft

Vart idag och handla massa diverse,allt ifrån pepparkakor  blabla bla till julkalender...Hitta bland annat textilvaxduken ,den här...Ska andvända den till en blivande skötbädd,åt knodden som är på väg.Tyckte den va tuff i tyget..

Systunder

Har sytt en massa sängkläder åt "parveln",,,,som passar till korg/vaggan...Av gamla lakan som vi inte andvänder..

Grattis marina på din födelsedag

Igår var jag o min lilla dotter till marina och gratta henne på sin födelsedag...Här skrapar hon trisslotter.Fast de blev då ingen vinst vi gav henne...Ledssen för
det,gumman...=(

Morgon runda

Varit ute på morgonrunda  med Hundarna..
Känns som mina stackars fötter har åldrats till nittioår,alldeles för fort nu på slutet..svullnar o värker=/

 


STARK,Vad har man för val??

 Den 5 dec,blir det 1år och 10månader, gått sen jenny dog ...De klart de har påverkat mej enormt som person..Jag kommer aldrig bli den jag vart förrut..
Hittade den här artikeln och den  är svarad / o skriven av  en mamma som oxså mist en av sin dotter..
som sagt vad har man för val??


de va bara en dröm

Vakna av en tokig mardröm igen..De är så drygt ,man vaknar och tittar sig omkring..Känner efter med händerna,Fy  de är skit jobbigt..De tar på krafterna otroligt mycket..
Vissa drömmar kan vara så verkliga så man knappt fattar att man har vaknat ur den.De är hemska..andra kan vara så man förstår att de var bara dröm så fort man vaknar och öppnar ögonen,sån skillnad..
De är ju tur att man kanske kan vila en timme eller så på dagen..Men idag har jag tvätt stuga och jag har mängder av tvätt som skall tvättas..Har samlat stor tvätt både från landet o hemma..

Nu äntligen Kväll

Sitter tillsammans med min lilla stumpa vid köksbordet här hemma(Nu)...Jag med Kaffe o Falurutan smörgås och ost till ,de är min Kvällfika o himla guda gott tycker jag..Hon,min dotter, tränar Franska högt med sin mössa på huvudet,(förstår inte varför man har mössa nu förtiden både ute och inne?lite roligt ser de ut,men men)))

Allvarligt talat,jag kan ingenting om franska,så mej kan hon inte få nån hjälp mer än jag är en jäkel på säga/ och stötta henne -Gud va du är duktig.Va fint och jag försöker apa efter några ord....som voa,osv..Kanske morssan lär sig oxså franska på köpet?asg,men de är ett himla fint språk tycker jag ..

Men vi önskar henne lycka till så klart med alla 11 sidor glosor som hon traglar med..De är ju hur svårt som helst...=/

Samtal

Ett telefon samtal och allt känns bara så Himla konstigt..Försäkringskassan ringde mej i går ,ang min Havandskapspenning som jag sökt..Jag hade missat datum,att fylla i på ansökan..sån bom! av mej,ganska viktigt ju...Hon berättade att hon tänker bevilja med tanken på Hur verkligheten såg ut..Så min sista dag jobbade jag i söndags för de här året,för jag har ju semester den Här veckan..
Känns konstigt på nått sett...

Post

De är så kul att få post..Har fadderbarn i indonesien..En liten kille som brukar skicka teckningar..Den här fick jag igår..En firre..
Jag fråga tidigare om han skulle bli en stor fiskare??i ett brev..=)


Bra för hälsan

Att sticka och virka är roligt, lugnande och stillsamt. Det kan ses som meditation och avslappning.

Projekten avlöser varandra utan stress och stillsamt skapas vackra och sköna ting.I en dansk studie kom man fram till att 20 minuters virkning eller stickning gör att hjärtslagen går ner till elva slag per minut.

Det är samma rytm som man får under yoga eller meditation. Samtidigt som man virkar & stickar kan man vara social eller titta på TV.De Ni=)så fram med virk o stick nålar nu,man som kvinna...


Semester igen

Har en veckas semester igen..De ni?!(från ett jobb =))

Men de blev inte som jag planerade riktigt..Bilen kolapsa,och pengarna gick åt där..Älsklingen min lagade den men ändå reservdelar är hisklit dyrt..
De gör en bankrutt lätt..
Så lite ändrade planer den här veckan blir det..
Ska försöka hinna sy lite...
Ha de så himla skön dag...

men då=/

sött men inte så trevligt att hon andvänder vagnen som sin nya bädd..orädd är hon oxså,Katten, fast vi försöker skrämma henne med denna vrål åk...

Avslutar

en tuff helg(Jobbarhelg o min  bil som gick sönder)) med besök av mor min...Gevalia kaffe o hembakad kladdkaka bjöd vi på...
Jag fick en jätte fin väska gjord av gevalia kaffe påsar..jätte häftig=) 


Tjuv eller kleptoman??

Bingos granne ,en häst som stjäl mat

Friskhets tecken

skit grisen=) har rullat sig i hagen

Fredags stopp

Inte kul  att de tog 45min extra att ta sig hem på en fredag...onödiga olyckorn..Folk är så stressade och kör så egoistisk..

Pyssel

Jag virkar Nallebjörns Huvuden,När jag tittar på tv...

Tack alla Ni

Alla är så gulliga.Har fått kassar med kläder.Jag o jörgen är "absolut" inga Kräsna typer..de finns så mycket tufft och fint begangnatfronten....De växer ju så fort i från allt...

"Race Kärran"

Har min älskling köpt hem..
Vi har inte gjort så stort av Nyheten,då de vart så mycket i vårt liv..


Jobbade en sväng på tisdagen

Var och jobbade en sväng på mitt andra jobb...Vi tog och fikade på denna trevliga cafe i silverstaden.

Slakt

Boss slaktat sin kompis Nallen Hemma ..Åh=/ Nu är bästa kompisen hans begravd i sopen..

Ang Farsdag

Tänker tända ett ljus för min pappa i minneslunden,Här i kväll  för min pappa på farsdag...Jag jobbar Ju Hela dagen idag..och den lilla stunden jag har ledigt tänkte jag vi skulle fira  mina barns "låtsas" pappa..Eller vad de nu sägs,Plastpappa,styvpappa??
Här har de bakats hemma då jag jobbat fm..Så himla gulligt tycker jag..Så i kväll blir de kaffe med hembakat..=)Av lilla sanna..

Min mellersta dotter hon har lite till o från kontakt med sin biologiska  pappa,men min lilla har Inget,men de är ett val han har gjort själv..
De har inget med dem att göra..
De är ju så med barn att ställer man upp och visar sitt intresse ,så finns de där när man  har mor-farsdag och kommer ihåg en..De har inget med största plånboken=)utan de är  den de känner sig trygg med..och kan lita på...

Eller hur??Fredags handla

Jag var på gamla  Obs(Nu mera coop) o Handla mat till helgen..Vart en massa annat oxså..De var ju så mycket bra "Halva"priset priser där...Bland annat dessa skor..Hoppas sanna gillar dem nu oxså?

Fredags handla

Jag var på gamla  Obs(Nu mera coop) o Handla mat till helgen..Vart en massa annat oxså..De var ju så mycket bra "Halva"priset priser där...Bland annat dessa skor..Hoppas sanna gillar dem nu oxså?

Torsdag

Bjöd på Kokt kyckling o hemmalagad currysås med ris till lunch,åt min älskling o saara..Jag Gillar lite drag(Curry)

Inte lätt alla gånger

Åh vilken dag de har vart idag..Inte lätt att vara tonårs morssa =/ alla gånger..
Min lilla dotter hade på dagen i skolan Hittat ,att Bandet Nightwich skulle göra spelningar..En i sverige och den i Göteborg.Japp Nu var cirkusen i gång.=/.Jag kan aldrig tro att hon har lärt sig något efter den lexionen..De var sms,sms efter sms  som trilla in i telefonen min,Hemma från henne..
Jag försökte slappa en stund då,men hallå hur lätt va det??
Jag själv,Tyckte Nopp,Varför??ska hon dit.............Ge mej en andledning??..

Å sen var sms terror igång..Och jag viste jag kommer att ge mig tillslut..
Så är de nästan jämt...Mamma viker sig..vad gör man inte för sin dotter??Men en vuxen måste ju med...Och hon och hennes kompis de är redan på väg dit...
Suck..
Nu är i allafall biljetter bokade,min älskling hänger på,och hennes kompis föräldrar...
Nu är de Nightwich "kackel"  som gäller,fram till 10april mellan de små damerna...Här kommer 2 av stora fansen=)..................hehe...............


Sen min ena labbe ,ja han skulle jag kunna haft ihjäl idag..Förlåt men de är nån jädrans löptik som gör att han fungerar som En IDIOT till hund..De är precis som han tänker med pitten och de gör han säkert oxså.?.Han är hemsk..Testar max mitt tålamod  o spelar dumskalle jävligt bra..
VILKEN DAG alltså..  


Enkel o snabb lunch

Kanatrell toast..=P

Sov morgon

Jag är ledig idag från mitt ordinare arbetsplats,och sovmorgon fick jag till klockan 8,Räknas det?=)
Men de var skönt,efter en 10timmars arbetspass i går och sen fortsatte jag jobba lite till..Somna ovaggad halv ett i natt..Satans Ont i fötterna hade jag, så jag kom inte till Ro..Dom kändes 10gånger större än vad de va..

Åkte som vanligt med lilla dottra till stan ,sill skolan i morsse..
 Fortsättning på dagen följer..

Du är väll med?

http://hannasblandning.blogspot.com/

Läste bloggen..så Orättvist livet är..
Jag kan inte bidra, mer än i tankar o be för den här familjen att de orkar Kämpa...
Vara tacksam för varje dag man får vara ihop/Tillsammans <3


Bullmamman i farten i kväll

Knåda i hop en bull deg..Varma Kanelbullar o kall mjölk, vist e de Gott?

En Kvälls sväng till sjuklingen

Han får så mycket kärlek av sina sambosarVist är han söt?Delar sin mat åt ,sina kanin sambosar <3

=)

Sötaste disney sång??..Julen gör sig påmind..

Städar o tvättar

Här hemma åt min saara..
Ja fast Hon är med i ett Hörn o rensar så duktigt o packar ner...
Känner mej som i sagan - Askungen=)
Och snart dax för  Bingo "surmulen"igen en sväng...(STALLET)
Hej hopp

Går troll??

Har haft Vetrnärskontakt idag...Svullnaden är värre mellan bakbenen..Men ingen feber så ,Bara avvakta och fortsätta som vi gjort..Stackarn är sur som fan När man ska tvätta han på snorren och hålla såren rent..Fy för blöta Hagar och låga hästar..Rena bakterie bo där..Blir de inte bättre, så på onsdag blir de antiinflamatorisk spruta,säger vi till lilla gubben..stå ut....

De är Livet på landet <3


Mysig kisse tös

Jag och katten Haft en mys stund på dagen.

En enkel Höstdekoration till graven


Allhelgona dagen

jag och min lilla dotter tog en prommenad på Kyrkogården..Jösses När vi kom,ja de va så mycket bilar så vi fick parkera syndigt,som många andra hade oxså gjort..De var så mycket folk,alltså..
Vi gick runt en stund på kyrkogården..de är så vackert,så fint när de är så mycket ljus tända..Så himla fridfullt..
Jag har knäppt kort,men hittar inte kabeln,för att föra över..Minns inte vart jag har lagt den och orkar inte leta nu..
Idag gjorde jag en till grav blom arrangemang till min pappas grav..De blev så fin ,ska senare åka och tända o lägga ut den,hos han...Tänker även då tända extra ljus för min kusin...

Fredagen

Idag har jag tvätta fönster på landet,Gjort blom arrangemang till min syster o min farmors grav och så till min ängel jenny..Se bild på kvällen före allhelgona...

Saknar alla dem <3

Nu börjar bossen bli bättre,men då är sjuknar  Hästen ..Går troll tror jag??

Kvällen före Allhelgonadagen

Grav arrangemang jag gjort själv...För alltid i mitt hjärta <3Så mycket ljus som var tända på kyrkogården..Så himla fint...

Fredagen har börjat

Har nyss klivit upp ur sängen..Mys med sjuklingen i dubbelsängen..(boss)
Varit uppe tidigare en sväng,och torkat spyor på golvet..Tycker så synd om honom..

Tordag o snart slut

på veckan igen..Min semester,men jag jobbar på den ändå, är snart slut..
Jobbar som sagt på flera andra ställen oxså..De är himla bra..Man ska inte stirra sig blint på ett ställe..Våga prova,livet har så mycket att ge,men de beror på sig själv om man vågar chansa,greppa om annat oxså.

Idag tog jag mej en tid och prova på tvätta fönster jobbar jobb.hehe..De vara bara åt min mor..Jag gjorde klart där de jag hade börjat med...snyggt de blev med andra gardiner osv...
Skulle behöva göra  sånt både hemma och på landet med..Få se i morgon??

Sjukling

Han är inte kry,vår boss..vetrinärskontakt idag..

Varit på Fika kalas i Går

alltså mums vilken Go tårta de bjöds på..=P

mm eller hur


Efter nästan att ha blivit tjatat hål i huvudet så blev de shopping på Hööks..
Nyköpt idag ett regntäcke åt Bingo...som hittat 545kr bara,Ja =0 eller Hur?men oftast är ryttaren själv  sämre utrustad för regn...Hon har regnkläder men knappt aldrig andvänder...Lite bakvänt??

Så tråkigt !!!När sånt Händer

Idag kom min lilla söta dotter hem från stallet och säger att hennes Ridstövlar är inte i stallet ,där de ska stå...
Kanske Nån bara har flyttat på dem??eller så?(säger vi)
Men Nu har vi fått mera Kött på bena,De är stulna..Fräckt! Taskigt mot min dotter tycker jag..
Hon är arg o jag är arg,mot den som har snott dem..
Måste skriva att de är låsta i en sadelkammare,och de är få som vet var nyckeln är....och de är inte nån plast /gummistövlar som jag skriver om utan ,riktiga stövlar.,läder och lång dragkedja bak...OCH DE ÄR Fan  INGA BILLIGA att Köpa..
Fattar bara inte varför folk inte kan låta bli andras grejjer?
Så jädrans tråkigt

I går-"Tajm"

Tajm för moster att träffa Benjamin på lass,Och så vart de filmtajm på kvällen med familjen...Filmen till Höger säger jag bara-Grymt Äcklig....Jag satt med Händerna över ansiktet flera gånger..Ville inte se men ändå ville jag,mellan fingrarna,försökte jag "glutta" Glimtar....=) Sjuk äcklig film...

RSS 2.0